Hry na iPade 2 pripojenému k 50″ HDTV dýchajú na krk herným konzolám

Spolu s iPadom 2 bolo predstavené aj nové príslušenstvo, Apple Digital AV Adapter, ktoré umožňuje zobrazovať obraz z iPadu 2 na akejkoľvek HDTV alebo displeji s HDMI vo Full HD (1080p). Redaktori stránok TouchGen tento adaptér vyskúšali a iPad 2 cez HDMI pripojili k 50″ LG HDTV. Podľa ich slov tieto hry pôsobia, ako keby boli hrané na herných konzolách ako Playstation 3 alebo Xbox 360. Na vlastné oči sa môžete presvedčiť v nasledujúcich videách hier Infinity Blade a Real Racing 2 HD.

Video z Real Racing 2 HD nájdete v pokračovaní článku.

komentárov
  1. kto si okrem mna vsimol ten bug v infinity blade? ked tam skresal zivot guardina o tretinu tak tam stale bolo oranzove co malo zmyznut :D
    ale inak super sa budem smiat kamosovy ako si kupi ten ospevovany ps3 :D

    0
    0
  2. Vyzeraju tie hry fajn, ale myslim ze to ohodnotili velmi nadnesene, grafiku ako 360 alebo ps3 to zdaleka nema. Infinity Blade je stylovo nieco ako Gears of War a to vyzera kapanek inak. Je mi jasne ze je to tablet, ale zase nech z neho nerobia nieco co nieje.

    0
    0
  3. Ale jo pekny. Jen bude ps3 mit porad vyhodu v ovladaci. Dotykova obrazovka agyro senzory hw tlacitka na joysticku nenahradi. Umim si ale predstavit apple tv jako konzoli. Jen k tomu pripojit joystick a dat do her drivery. Bylo by to levnejsi, hry nejsou drahe a apple by s tim podle me mel veliky uspech

    0
    0
  4. myslim si, ze 3. a 4. generacia iPadu moze pekne zamavat s konzolovymi hrami a s predajnostou konzol… Este by to chcelo wireless prenos obrazu a sirokouhle rozlisenie a je vymalovane. Inak vie niekto ako je to s so zvukovym vystupom na iPad?

    0
    0
  5. to je sice fajn, ale aj tak sa musim predsa pozerat na displej iPada, teda mozno okrem takych hier, kt sa ovladaju pohybom-otacanim celeho iPadu.

    0
    0
  6. no ale na tej TV to není na celom obraze a asi len 1024×768, na tom linku hore s LG androidom to je na celej ploche TV

    0
    0
  7. pokiaľ viem tak iPad by mal byť stvorený pre prácu nie? A k tým hrám, je vidno že konzola je lepšia ako nič proti iPadu ale keď som videl ten prach v Real Racing 2 tak mi to bolo jasné… iPad by som prirovnal k takému lepšiemu PSP.

    0
    0
  8. nepoužiteľné…nemám rád toto haló okolo ipadu spojeného s hrami…neporovnávajme prosím Vás ipad s plnohodnotnými konzolami…je to smiešne

    0
    0
  9. rembaz . Myslím že nie je potreba pozerať na displej Ipadu. Dotykové ovládanie je predsa intuitívne, a keď už raz mám niekde na displeji napr. smerový ovládač tak tam dám prsty a hotovo. Určite to neplatí pre všetky IOS hry, ale myslím že to nie je neprekonateľný technický problém :-)

    0
    0
  10. Ja mam xbox a HDTV samsung a myslim si ze ipad na to ani zdaleka nema ale ak si zobereme aky je ipad maly a jedno z druhym.
    Na doma je lepsi xbox alebo ps3, ale ipad 2 ako konzola je urcite super na dovolenku kde si urcite take hebedo ako xbox niest nebudem.

    0
    0
  11. S konzolami sa to asi porovnavat naozaj neda, ale na taku placku je to fajn.
    david: ipad na pracu? Ja si naopak myslim ze hlavne na zabavu a konzum…

    0
    0
  12. Kym k tomu nebudu poriadne gamepady a joysticky tak to je stale len na casual bavkanie, darmo ze to ma dobru grafiku.

    0
    0
  13. No … chlapci to nizsie v komentoch pekne zhrnuly, jeden za druhym. Ja mam PS3 a dodam len tolko ze by som na iPade chcel vidiet take GT5, alebo Final Fantasy XIII alebo AC Brotherhood alebo Killzone 3. Grafika pekna. Ale grafika nie je ani zdaleka vsetko co robi (dobre) hry hrami. Takze casual ? Ano. Porovnavat s konzolou ? Ani nahodou. A vobec ja som Apple fanboy, mam iPhone, Time Capsulu, MBP, PS3 aj PSP ale tento trend poslednej doby porovnavat iPhone a iPad hry s konzolami a handheldami je skratka irelevantne. Oba segmenty ponukaju nieco uplne ine. iPhone a iPad hry su o kvantite nie o kvalite. To je len bod 1 z X a je dost dolezity … pokracovat ani nebudem lebo je to na dlho … :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.