Hackerom sa podarilo spustiť a používať Siri na iPhone 4 a iPode touch

Jedným z hlavných ťahákov nového iPhonu 4S je inteligentný osobný asistent Siri. Aj keď je zatiaľ len v betaverzii, pre mnohých majiteľov iPhonu 4 môže byť hlavným dôvodom na upgrade. Okrem marketingových dôvodov sa povrávalo, že Siri funguje len na iPhone 4S aj kvôli tomu, že potrebuje výkon dvojjadrového procesora Apple A5. Hackerom sa však podarilo konečne sfunkčniť Siri aj na iPhone 4 a iPode touch. Prekonali totiž aj problém s pripájaním sa na servery Applu (Siri bez internetu nefunguje).

Ako vidíte, nižší výkon napokon nepredstavuje až taký problém. Siri funguje na iPhone 4 a iPode touch bez väčších problémov. Jediným problémom sa zdá byť menej kvalitný mikrofón iPodu touch, na ktorý musíte hovoriť nahlas a musíte byť blízko. Netešte sa však predčasne, vývojári povedali, že v dohľadnej dobe sprístupnenie upraveného Siri pre verejnosť neplánujú. Oficiálne by to ani nešlo, ktokoľvek by to urobil, dostal by sa do sporu s Applom.

komentárov
  1. @viliam: Ty obcas pouzivas aj mozog alebo ti taka vymozenost uplne chyba? Taku otazku moze polozit len totalny ignorant. To si vazne myslis, ze by vedenie macblogu tento portal potopilo jedinym clankom-navodom, ako hackovat produkt Apple? Asi pozeras vela americkych akcnych, brakovych kinovych trhakov

    0
    0
  2. Mna by zaujmalo ci funguje to “voice actions” z appstore stoji to 4ecka a neni su tam ziadne uzivatelske hodnotenia. Nenajde sa niekdo kdo to otestuje?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.