Griffin CarTrip – diagnostikujte svoje auto cez iPhone

Výrobca príslušenstva pre produkty značky Apple predstavil na CES 2011 unikátne príslušenstvo pre iPhone. CarTrip sa totiž pripája priamo na diagnostickú jednotku OBD-II vo vašom aute. Informácie z nej sú potom bezdrôtovo prenášané do iPhone aplikácie CleanDrive. Prostredníctvom nej sa tak dozviete informácie o zrýchlení, maximálnej rýchlosti, spotrebe a chybových kódoch. CarTrip je kompatibilný s väčšinou osobných áut vyrobených od roku 1996. CarTrip od Griffinu by mal byť dostupný už čoskoro, cena je zatiaľ stanovená na 89,99 USD. Okrem iPhonu bude kompatibilný s iPadom a iPodom touch, bezdrôtové spojenie bude prebiehať cez Bluetooth a vyžaduje iOS 4.0 a novšie.

CarTrip pre iPhone
komentárov
  1. Tak to je fakt sila.. pokial to bude komunikovat na schopnej urovni a zvladne to aj seriovu diagnostiku ta klobuk dolu. Aj ked som dost skepticky kedze ta suma je dost mala v porovnani s cenami, ktore sa platia pri diagnostikach vozidiel v servisoch.

    0
    0
  2. danocoys

    tiez som skepticky,ale to,ze sa za diagnostiku platia take nenormalne peniaze automaticky neznamena,ze je ta cena realna,skor je umelo vyhnana do astronomickych vysok.
    Koniec koncov,aky CPU + ostatna elektronika je v centralnej jednotke auta? Vazne pochybujem ci je na urovni aspon i486 mikroprocesora a napriek tomu jej vymena je v hodnotach, za ktore kupis pomaly 5 namakanych pocitacov s QC CPU.

    0
    0
  3. tato hracka nebude k nicomu. za 90$ krasny doplnok pre iPhone, ktory bude pomaly a soft bude predovsetkym orezany o mnozstvo funkcii, ktore ine diagnostiyk ponukaju na pc za lepsi pomer cena/vykon

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.