Displej iPadu 2 – tenší, ľahší a kvalitnejší

Stránky 9to5mac.com obdržali od obchodu zaobreajúceho sa opravami iPhonov displej, ktorý by mal byť súčasťou druhej generácie iPadu 2. Oproti prvej generácii je ľahší, tenší a pôsobí kvalitnejším dojmom. Overené informácie o rozlíšení k dispozícii zatiaľ nie sú, podľa jedného z diskutujúcich však ide o displej od LG, ktorý má uhlopriečku 9,7″ a rozlíšenie 1024 × 768, teda rovnaké, ako prvý iPad. K týmto údajom sa mal dostať vďaka sériovému číslu.

Displej iPadu 2 Displej iPadu 2
Displej iPadu 2
komentárov
  1. to mio: O ipade 2 sa predsa vie ze rozlisenie bude 1024×768 tak tipovat nemusis . Neviem sice co znamena odhad 20481536 .. coho ? zemiakov ? chyba ti tam x ak si myslel rozlisenie ale to bude mat az ipad 3 . Predpokladam ze to bude troska vylepseny IPS panel a nie OLED . Ved za chvilku je na trhu tak netreba polemizovat ale pockat si . Osobne mam ipad tak mi je to jedno kedy pride . Uz ipad prvej generacie ma viac nez dobry display tak tam uz moc priestoru na zlepsenie nebude .

    0
    0
  2. vyssi rozliseni nebude z jednoho prosteho duvodu. Je sice pravda, ze by to koncovou cenu dost zvedlo, ze by vypocetni vykon graf.cipu (za rozumnou cenu) na to nestacil, atd.atd… ale podstatne je, ze se to nestane kvuli vyvojarum a grafikum, kteri by hned museli zase vse prekreslovat a upravovat. Apple si prave moc dobre uvedomuje opravnene vykriky, typu “bez retiny si nic nekoupim/neupragraduju”, protoze zmena rozliseni i jinych parametru displeje bude do budoucna jeden z nejdulezitejsich faktoru pro primeni zakaznika ke koupi noveho pristroje tohoto druhu. Klavesnice virtualni, pristroj bez mechanik. Velikost pameti nebo “mensi ramecek” neni neco kvuli cemu budeme kazdy dva roky kupovat novy stroj. Podle me prave proto je ipad tolik “nesirokouhly” a nevhodny na sledovani filmu. Myslim, ze se po nejake generaci apple chysta obraz “prodlouzit (to ale bude pro vyvojare narocnejsi nez jen zectyrnasobit rozliseni). To same ty leskle displeje, to same ctecka sd karet. Kez bych se pletl a za par mesicu mel vsechno tohle v novym iPadu, ale vsichni vime ze se to nestane…

    0
    0
  3. 9to5mac, odtiaľ nech macblog čerpe info pre ne-anglicky hovoriacich fakt…moj najoblubenejsi blog…aktualizovany aj cez vikendy…masaker…
    dobra praca

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.