Comic Life for iPad – tvorba atraktívnych komiksov už aj na iPade

Majitelia najmä starších Intel Macov zrejme poznajú aplikáciu Comic Life. Kedysi bola totiž súčasťou štandardnej softvérovej výbavy každého nového Macu. V duchu aplikácií ako napríklad iWeb umožňovala veľmi jednoduchú a efektnú tvorbu komiksov. V aplikácii nájdete množstvo rôznych hotových tém, do ktorých stačí pridať vlastné obrázky, text do bublín a profesionálne vyzerajúci komiks je na svete.

Comic Life pre iPad Comic Life for iPad prináša toto všetko na váš iPad. Obsahuje všetky potrebné nástroje pre vytváranie a zdieľanie komiksov – rôzne témy, filtre pre obrázky, jednoduché umiestňovanie prvkov. Samozrejmosťou je plná kontrola nad dizajnom – či už ide o typ písma, farby, tvary bublín a podobne. Nechýbajú ani automatické tvary, ktoré sa prispôsobujú vášmu textu. Hotový komiks môžete zdieľať cez Facebook, e-mail alebo na ďalší iPad, k dispozícii je aj tlač cez AirPrint.

V rámci uvádzacej akcie je Comic Life pre iPad v App Store dostupný v cene 5,99 EUR.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.