Belkin predstavil nové iPad príslušenstvo do kuchyne

iPad sa pomaly stáva neoddeliteľnou súčasťou mnohých kuchýň, a preto sa používateľom snažia čo najviac priblížiť aj výrobcovia príslušenstva. Belkin predstavil hneď tri nové produkty, ktoré sú určené práve pre iPad v kuchyni.

Chef Stand + Stylus

Prvou novinkou je Chef Stand + Stylus. Ide o klasický stojan, ktorému však nevadí špina, vložíte doňho iPad aj v puzdre a je ľahko umývateľný. Vďaka stylusu sa nemusíte obávať ani toho, že by ste si zamastili displej, všetky úlohy totiž zvládnete bez dotýkania sa obrazovky špinavými prstami. Oficiálna cena je stanovená na 39,99 USD.

Kitchen Cabinet Mount

Využitie tohto príslušenstva je podobné predošlému s tým rozdielom, že iPad nezaberie miesto na kuchynskej linke, ale bude prakticky visieť zo skrinky nad ňou. Inštalácia držiaka by mala byť jednoduchá a rýchla, netreba k tomu žiadne nástroje. Zašpineniu svojho iPadu sa však so špinavými prstami nevyhnete, stylus v balení nenájdete. Kitchen Cabinet Mount je k dispozícii za 49,99 USD.

Belkin príslušenstvo pre iPad v kuchyni

Fridge Mount for iPad 2

Nakoniec tu máme príslušenstvo len pre iPad 2, ktoré je určené na jeho uchytenie na chladničke. Opäť nie sú k inštalácii potrebné žiadne nástroje a je jednoduchá a rýchla. Okrem kuchárskej knižky tak môžete z iPadu ľahko urobiť aj kuchynský televízor na chladničke. Za chladničkový držiak pre iPad 2 zaplatíte 49,99 USD.

Belkin príslušenstvo pre iPad v kuchyni
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.