Asus sa v reklame na svoj tablet vysmieva iPadu, na stránkach Best Buy sa však udržala len jeden deň

Best Buy, sieť obchodov s elektronikou, ktorá má možnosť predávať iPad 2 od Applu, mala na svojich stránkach približne jeden deň reklamu, v ktorej sa vysmieva iPadu. Reklama totiž prezentuje Asus Eee Pad Transformer, ktorý premení tablet tejto firmy na plnohodnotný notebook. Na obrázku bol pritom vedľa neho odfotený iPad prilepený lepiacou páskou ku klávesnici. Reklama však bola zo stránok stiahnutá len o deň neskôr. Nie je pritom zrejmé, či o to požiadal Apple, alebo si to rozmysleli manažéri spoločnosti, ktorí by určite nechceli prísť o možnosť predávať najpopulárnejší tablet na svete – iPad 2.

Asus sa v reklame vysmieva iPadu
komentárov
  1. takych, co sa smiali uz bolo, a kde su teraz? v regaloch “sale” a “clear off”, pripadne pribalene k rodinnemu baleniu vlociek

    0
    0
  2. Po “parodii” na Big Bang Theory ako “reklame” na tento ASUS Transformer je toto nahodou velmi vtipna reklama. Zial (pre ASUS), v tomto pripade ani sebelepsia reklama nemoze pomoct konkurovat suverejnej jednotke na trhu :-)
    Ked si navyse clovek uvedomy suvislosti, a ze v tej reklame sa vlastne porovnava “cinske umelohmotne a tupe struhatko s fungl novym, nabliskanym svajciarskym nozom v specialnej zberatelskej edicii”, tak je to dost na smiech… :-)

    0
    0
  3. to Miroslav: fíha, názor hodný každej diskustie, “OS určite na prd” :D ani nevieš, aký tam je, nedržal si ho v ruke, ale podľa teba je naprd :D ty si jasnovidec :D obdivujem ťa :D
    pre nás ostatných bez týchto super schopností, pekný nápad, tá reklama :D proste, Funny :D každý bojuje ako vie, ale vysmievať sa iPad-u, to je skôr výkrik zo záhrobia :) kam myslím, že Asus ešte nepatrí :)

    0
    0
  4. no schuti som sa zasmial
    nadobudol som pocit ci si Apple antireklamou nerobi tak velku reklamu!!!
    :)))
    lebo to je fakt reklama jednoznacne v prospech Apple iPad 1 aj 2!!!!!
    hahaha

    0
    0
  5. uplne genialny napad ten ASUS, mat obrazovku spojenu s klavesnicou. pockat, pockat, my to uz mame davno a volame to notebook pripadne netbook :)
    Aha.

    0
    0
  6. sie65: Asus moze pouzit tak jedine 2 OS na trhu. Android 2.3 (na 3ku nemaju s Google dohodu, zatial) alebo Windows 7.

    Oba systemy su na tablet absolutne nevhodne a nepouzitelne. Android 3 tiez nie je ziadna slava.

    Napisat, ze OS naprd je uplne namieste. Tieto wannabes totiz ziadny vlastny OS nemaju, neriesia zariadenie ako celok, ale len skladaju z toho, co najdu.

    Preto to vzdy budu nepouzitelne, nepredajne krabice. Az si zacnu pisat vlastny OS, urobia si vlastny ekosystem a distribuciu aplikacii, budu ladit SW pre vlastny HW, navrhnu si vlastnu bateriu, dosku a cele to spoja dohromady, potom sa mozeme bavit.

    Lebo zatial sa cele toto ich snazenie da prirovnat ku garazovemu tipkovi, co robi tuning aut tym, ze pacne ledky, kridlo a odmontuje tlmic na vyfuku stareho Opelu vectra v marnej nadeji, ze z toho urobi Ferrari.

    0
    0
  7. som zvedavý na štatistiky predaja ASUS tabletu za prvy deň!!!!!!!
    predpokladám 1000ks – z toho 999 zamestnanci ASUS a ten 1 sa pomylil. chcel iPad takze im ho do 3 dni vrati

    0
    0
  8. Ja len nechápem, prečo sa miešajú hrušky s jablkami. :D Tablet je tablet a notas je notas, ked chcem notas tak si ho kupim a nepotrebujem si “lepit” klavesnicu na tablet a opačne. Čo tak prilepit si na auto rogalo a budeme mat ultralahke lietadlo. To len svedci o kreativnej impotencii firiem v tom zainteresovanych.

    0
    0
  9. @pepo: chlape musime sa dohodnut kto bude pepo lebo zjavne sme minimalne 2x. Bud radsej PEPO alebo PePo ale prosre hocico ine ako pepo diky

    0
    0
  10. Vysvetli mi niekto, co je na tej reklame vtipne? Inak, stacilo by na tu streibornu lepiacu pasku nalepit este do stredu cierne logo Apple a je to iMac ako vysity…

    0
    0
  11. V apríli chlapci ani netušili o com píšu. Transformer je veľmi dobrá hráčka, presne taká istá ako ten prd od jabĺčka. Je to hlavne na surfovanie, chatovanie, zábavu. Tá klavesnica je úplne perfektná, ma aj citacku, usb. Ma to aj svoje chyby, ale tie ma aj placka od jablka. a hlavne, ide mi na tom aj ubuntu z sd karty. kto chce ten si navod najde na nete, ale to by ste najprv tuto hraku museli mat :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.