Applu sa konečne podarilo získať domény iPhone4.com a WhiteiPhone.com

Napriek tomu, že väčšina fanúšikov už s napätím očakáva predstavenie iPhonu 5 a napriek len krátko dostupnému bielemu modelu začíname vnímať iPhone 4 ako ten, ktorý má byť už onedlho nahradený, Applu sa podarilo získať internetové domény súvisiace s iPhonom 4 až teraz. Stránky iPhone4.com a WhiteiPhone.com tak konečne patria Applu, a aj keď nevieme, akú sumu za ne zaplatil, určite nebola nízka. Zaujímavosťou taktiež je, že Applu nepatria ani domény iPad.com, iPhone3GS.com, iPhone4S.com, iPhone5.com, iPhone6.com a ďalšie.

Po navštívení domény iPhone4.com už uvidíte tieto stránky

komentárov
  1. týchto zmrdov, čo kšeftujú s doménami by som byl palicou. Mala by tu platiť takisto ochrana autorských práv a to že ak nevyrábaš ani neposkytuješ niečo čoho sa týka názov tvojej domény (ktoré su všetky nevyužívané kúpene len špekulatívne) tak Ti ju odoberú a vrátia peniaze.

    Je predsa jasné, že majiteľ domény iPhone4.com asi iPhone4 nevyrába ani s jeho marketingom nie je nijak spojený.

    hajzlíci ušatý

    0
    0
  2. Nesouhlasim, proc bych sii nemoh koupit domenu a prodat ji vyhodne? Je to investovany cas, penize i prace pokud chcete i domenu zprovoznit aspon i k obsahovymu uzitku…zijeme ve svobodnym svete..kazdy muze co chce …

    0
    0
  3. Aspon su predvidavi a vynaliezavi

    Inak snazis sa pisat s interpounkciou atd. a mas tam katastrofalne chyby svedci to o tvojej inteligencii :) skus sa zamysliet ;)

    0
    0
  4. michal styrak: aa ty by si ju nepredal keby si mal moznost na nej zarobit ? naa burzach s menovymi kurzmi sa spekulativne obchoduje kazdy den, sukromne spolocnosti maju moznost pohnut kurzom krajiny v priebehu niekolkych sekund, tam sa deju spekulativne obchody jak svina..toto kupovanie domien a nasledny predaj je nic.. aa vidis, nic sa nedeje,

    koniec koncov, chces marketing ip ? ja by som kupil 5 kusov lacnych obalov na ip a na stranke by som ich predaval dalej a uz mas obidene to o com si pisal :) nemyslim si ze nejakou regulaciou sa da taketo nieco nariadit/obist/predist kupceniu

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.