Applu nový UFO campus zrejme stačiť nebude, už teraz zvažuje postavenie ďalšieho

Ohromujúci „UFO“ Apple campus ešte zrejme nemá ani základy, no Applu to už teraz nestačí. Po dokončení stavby a spustení prevádzky v roku 2015 totiž s najväčšou pravdepodobnosťou začne plánovať Apple Campus 3. Mamutí Apple Campus 2 totiž vystačí „len“ pre 12 000 zamestnan­cov, čo bude pri súčasnom raste spoločnosti čoskoro málo. Otázne však je, či bude Apple aj naďalej rásť rovnakým tempom. Už v súčasnosti prekonal všetky očakávania, no len budúcnosť ukáže, či je táto spoločnosť aj bez Steva Jobsa schopná chŕliť novinky ako iPod, iPhone alebo iPad jednu za druhou.

komentáre
  1. Prečo stále vravíte, že je soločnosť bez Jobsa ? Je predsa predsedom dozornej rady… A to je niekedy viac ako byť samotným riaditeľom, žiadne rozhodnutie sa bez neho neudeje….

    0
    0
  2. územný plán to asi nedovoľuje, ale pri peniazoch apple a úplatných kongresmenoch a senátoroch, by to nemal byť problém zmeniť ;)

    presne, proste by stačilo zväčšiť priemer, dať viac poschodí a je vymaľované.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.