Apple zrejme plánuje otvoriť ďalší unikátny Apple store

Okrem veľkej rekonštrukcie ikonického obchodu na 5th Avenue v New Yorku možno Apple plánuje postavenie ďalšej unikátnej predajne. Ako máte možnosť vidieť nižšie na obrázkoch, predajňu na promenáde v Santa Monice v Kalifornii budú tvoriť opäť z veľkej časti obrovské plochy zo skla. To bude vychádzať z masívnych kamenných stien po stranách, strecha aj vchod je z veľkých kusov skla podobne ako na 5th Avenue a v ďalších Apple predajniach. Nebudú chýbať ani podzemné priestory. Aj keď uchádzač o povolenie na stavbu tejto predajne je vedený ako „ASB/Blatteis Promenade Holdings LLC“, stačí pohľad na návrhy a je jasné, že ide o budúcu predajňu Applu. Alebo už čínski výrobcovia stavajú imitácie Apple obchodov aj v USA? Kompletný návrh si môžete pozrieť tu.

Apple Store v Santa Monice
komentárov
  1. Podla mna to nebude sklenik. Klima tam pojde na plne obratky, a skla budu podla man také, že z vonku vela svetla neprepustia do vnútra

    0
    0
  2. Chalankovia moji, ok. Bubiz. A? Vztiahnute na nas, koho ma zaujimat nejaky projekt v rit i n? Neni to jedno? Irelevantne ako cely clanok..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.