Apple vymieňa chybné iPody nano prvej generácie za najnovšie modely

Pred mesiacom ste sa mohli dočítať, že Apple sťahuje od zákazníkov z trhu iPody nano prvej generácie. Príčinou je potenciálne nebezpečná batéria, Apple preto odporúča postihnuté iPody nano okamžite prestať používať. Hneď po spustení programu výmeny sa začalo špekulovať, či bude Apple iPod nano vymieňať za nové kusy starej prvej generácie, alebo za aktuálne iPody nano. Zatiaľ čo prví zákazníci, ktorí výmenu využili, dostali nové iPody nano prvej generácie, teraz to vyzerá tak, že Applu už tieto iPody došli.

Zdroj: MacRumors

Niektorí totiž boli prostredníctvom e-mailov informovaní o sériových číslach iPodov, ktoré im Apple posiela. Pri skontrolovaní cez oficiálne stránky to vyzerá tak, že namiesto prvej generácie ide o aktuálnu, šiestu generáciu iPodu nano. Aj keď môže ísť len o chybu v databáze, Applu zrejme prvá generácia došla, a tak poteší jej bývalých majiteľov výmenou za najnovšiu generáciu. Tou je šiesta generácia iPodu nano, ktorá bola predstavená v septembri 2010 a o rok neskôr sa od Applu dočkala len zníženia ceny a softvérovej aktualizácie.

Využili ste program výmeny? Aký iPod nano vám Apple poslal?

komentárov
  1. Ja túto možnosť v Žiline proste využiť nemôžem! Ani v Datarte, ani v iEvolution- vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem!

    0
    0
  2. vyuzili, ale kedze v CZ Apple ofiko neni (okrem online storov) tak som siel cez servisneho partnera.. cakacia doba je predlzena na 6 tyzdnov a tusim zatim uplynuli len dva, takze este cakam..

    0
    0
  3. Mate s tym niekto skusenost? Treba kontaktovat autorizovaneho predajcu, ako to prebieha? Vymenili ste uz niekto svoj Nano tymto sposobom?

    0
    0
  4. iPody nano prvej generácie môžete zaslať alebo doručiť do nášho servisného strediska TRACo Computers s.r.o.. Adresa pre zasielanie: TRACO Computers s.r.o. Kukučínova 3, 921 01 Piešťany. Zákazníci z Bratislavy môže iPody priniesť aj osobne do našej predajne v Avion SP.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.