Apple vydal aktualizáciu pre internetový prehliadač Safari 5.1.2

Prostredníctvom Software Update si môžete stiahnuť najnovšiu verziu Safari 5.1.2. Prináša rôzne opravy chýb a zlepšuje stabilitu, odstraňuje problém so zamŕzaním a nadmerným používaním pamäte, rieši problémy, ktoré mohli spôsobiť blikanie stránok na bielo a umožňuje zobrazovanie PDF súborov v rámci internetového obsahu. Okrem Software Update môžete na stiahnutie využiť aj oficiálne stránky podpory, kde nájdete aj ďalšie podrobnosti o aktualizácii. Aktualizácia má 38,7 MB na OS X Lion, 47,1 MB na Snow Leopard.

komentárov
  1. ja mam safari na windowse a som “rad” ze kazdy jeden uvedeny problem mi pravidelne nici zivot.No nikdy nevimenim safari za Nezmysli tipu Opera,IE, Mozila…Mozno tak za chorme..

    0
    0
  2. Zdá sa mi, že už je to lepšie, je rýchlejší a nazaťažuje tak HW ako prvá základná verzia v Lione, idem testovať a možno nakoniec dám prednosť pred chrome.

    0
    0
  3. Konečne!!

    Tento mesiac som musel nútene prejsť na Firefox z dôvodu neustáleho zamŕzania a padania Safari. Prestalo ma to baviť. Som zvedavý ako pôjde tento nový update.
    Myslím, že na vine bol flash. V Activity Monitor zaťaženie CPU často nad 100.

    Máte podobné skúsenosti?

    0
    0
  4. pozdravujem, lebo mi teraz niektore stranky nejdu otvorit vobec.. nacitava to do prazdna s vysledkom failed to open page.. paradicka:)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.