Apple pomáha v boji proti AIDS

Prvý december je svetovým dňom boja proti AIDS. Ak sa chcete podieľať na boji proti tejto zákernej chorobe aj vy, Apple vám ponúka príjemný spôsob. V oficiálnych Apple Stores a prostredníctvom oficiálneho online obchodu totiž máte možnosť kúpiť produkty červenej farby. Časť príjmov za tieto produkty ide na projekt boja proti AIDS, ktorého cieľ je odstrániť do roku 2015 AIDS zo sveta. Konkrétne ide v súčasnosti o dva Apple produkty – červený iPod nano a červené puzdro Smart Cover pre iPad 2. Londýnsky Apple Store na Regent Street je jedným z obchodov, ktoré propagovali túto iniciatívu aj zmenou farby loga firmy.

Zdroj: MacRumors.com

Nanešťastie, u nás si oficiálnou cestou červené produkty, ktorými by ste mohli prispieť na dobrú vec, kúpiť nemôžete. Táto možnosť pribudne až po tom, čo k nám príde Apple minimálne prostredníctvom oficiálneho Apple online store, ako to urobil v Českej republike. Kedy sa tak stane zatiaľ nikto nevie.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.