Alec Baldwin bol vyhodený z lietadla, lebo odmietol prestať hrať hru Words with Friends na iPade

Titulky iPad denníku The Daily včera vyplnil kuriózny incident. Známy herec Alec Baldwin, ktorého máte možnosť vidieť napríklad v obľúbenom seriáli 30 Rock, bol totiž vyhodený z lietadla. Čo sa stalo? Napriek pokynom letušiek odmietol vypnúť svoj iPad. Mal na to veľmi vážny dôvod – hral hru Words with Friends, slovnú hru prirovnávanú ku Scrabble na steroidoch. Hneď po tom, čo ho eskortovali z lietadla, o celej udalosti nahnevane tweetoval. Podľa jeho slov bolo lietadlo stále pri letišnej bráne a nebolo v pohybe. Neodpustil si ani narážky na starý personál a nekvalitné služby leteckej spoločnosti American Air, ktorá má v súčasnosti finančné problémy.

Alec Baldwin sa pri hraní na iPade nenechá nikým vyrušovať. Zdroj: The Daily

Názory ostatných cestujúcich sa líšili. Podľa boxera Oscara De La Hoya, ktorý sedel neďaleko, Alec už svoje zariadenia vypínal a len sa trochu rozčúlil. Podľa American Air sa kvôli nemu muselo lietadlo vrátiť k letišnej bráne, čo potvrdil cez Twitter aj ďalší cestujúci, Michael J. Wolf, bývalý riaditeľ MTV. Aj keď Baldwin tweetoval, že to bol jeho posledný let s American Air, kde si podľa jeho slov bývalé učiteľky stredných katolických škôl, dnes už dôchodkyne, nachádzajú prácu ako letušky. Napriek tomu letel o pár hodín neskôr rovnakým letom rovnakej spoločnosti. Ak sa dokáže, že Alec Baldwin ohrozil bezpečnosť, hrozia mu aj nemalé pokuty.

Najväčšiu radosť z toho určite majú ľudia z firmy Zynga. Lepšiu reklamu si v tomto predvianočnom období ani nemohli priať. Tí, čo túto obľúbenú slovnú hru ešte nemali, si ju hneď chcú vyskúšať, a tí čo očakávajú iPhone, iPod touch či iPad na Vianoce budú taktiež určite zvedaví, kvôli čomu sa nechal Baldwin vyhodiť z lietadla.

Words with Friends iPhone

Po tejto udalosti predaje hry Words with Friends určite porastú

Words with Friends si v App Store môžete kúpiť za 2,39 EUR, k dispozícii je aj HD verzia pre iPad (tiež 2,39 EUR) a bezplatná lite verzia.

Aká je vaša najobľúbenejšia iOS hra, pri ktorej vás nemôže nikto rušiť? Nechali by ste sa kvôli nej vyhodiť z lietadla?

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.