Ako bude vyzerať nová Apple “kocka” na Fifth Avenue?

Po tom, ako Apple odhalil plány s redizajnom exteriéru svojej slávnej predajne na Fifth Avenue v New Yorku prostredníctvom náčrtov priamo na mieste rekonštrukcie, tu máme aj grafické zobrazenie toho, ako by mala predajňa vyzerať po ukončení prác, ktoré je plánované na november. Ako vidíte na nasledujúcich fotografiách, dizajn je výrazne jednoduchší a takmer úplne bez rušivých elementov.

Najfotografova­nejšie miesto na Manhattane – pred (hore) a po (dole). Zdroj: MacRumors.com

Čo hovoríte na nový dizajn? Vyplatí sa investícia 6,6 milióna USD alebo preferujete pôvodnú konštrukciu? O svoje postrehy a názory sa s ostatnými môžete podeliť v diskusii pod článkom.

komentárov
  1. Z dizajnoveho hladiska je to ovela lepsie…minimum prechodov medzi sklenenymi tabulami zarucuje cistejsi a stylovejsi dizajn…urcite krajsie ako predtym :)

    0
    0
  2. Povodna kocka je krasna… ale druha sa viac hodi k dnesnemu dizajnu apple produktov.. “cistota” s minimom spojov.. zeby presla aj manhattanska kocka na “unibody”..? :-)

    0
    0
  3. No to druhe je len vizualizacia cize ziadna fotografia. A podla mojho nazoru je to zbytocne. Inac nemam sajnu co na tom stoji 6,6 miliona dolarov? Vsak za to by to mali byt len 4 panely a strecha pripadne jeden kus.

    0
    0
  4. 6,6 milionů dolarů není jen za úpravu venkovní kostky …

    samozřejmě :-) ale pssst, tichoučko ať se to nikdo nedoví :-D

    0
    0
  5. Starý dizajn bol podľa mňa lepší. Ten kov spolu so sklom spôsobovali, že to vyzeralo ako šperk. Toto nové je príliž “čisté” a podľa mňa trochu nudné.

    0
    0
  6. Novy dizajn ma novú konstrukciu – lepene sklenene nosniky. Na tento rozpon , ktory maju nosniky unasat sklenene platne( musi sa brat v uvahu aj sneh v zime) je to obdivuhodne.
    Uz aj prva konstrukcia bola vcelku progresivna.
    Ide vsak o vizualizaciu, ako tu uz bolo spomenute, a tak sa realne riesenie moze este dost lisit. Podstata je v detailoch, ktore na celkovom zabere nemozu byt vidiet.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.