ZAGGsparq – záložná batéria na cesty

Výrobca ZAGG, známy najmä vďaka obľúbeným fóliám pre mobilné zariadenia, InvisibleSHIELD, prináša ďalší zaujímavý produkt s názvom ZAGGsparq. Toto zariadenie slúži na nabíjanie hneď dvoch USB mobilných zariadení súčasne. Veľkosťou pripomína Airport Express a obsahuje silnú Li-Poly batériu s kapacitou 6000 mAh. Pre porovnanie, batéria iPhonu má 1150 mAh. Jedno nabitie ZAGGsparq vystačí podľa výrobcu na 4 nabitia iPhonu.

Pre zistenie stavu batérie ZAGGsparq slúžia štyri informačné LED diódy. Ďalšou výhodou je možnosť nabíjať súčasne nielen dve mobilné zariadenia cez USB, ale aj samotnú batériu v ZAGGsparq, to všetko cez jednu elektrickú zásuvku. Azda jedinou nevýhodou ZAGGsparq je trochu vyššia cena 99,99 USD, no ani tá neovplyvnila negatívne jeho popularitu, keďže je na oficiálnych stránkach vypredaný. Viac informácií, vrátane možnosti nákupu, nájdete na oficiálnych stránkach.

komentárov
  1. no trochu mi to sice pripomina windows… tam tiez existuje spusta super aplikacii len preto, ze windows samotne stoja za figu.
    No a zial baterka na iPhone nevydrzi zrovna moc, ked clovek busi do 3G alebo wifi. Po pravde taky Blackberry vydrzi aj s pocuvanim hudby a pouzivnim wifi neikolko dni. Na druhej strane kopec HTC nie je na tom lepsie, ako iPhone.

    Clovek nemoze mat vsetko a tieto prenosne baterky su fakt pekne vychytavky :)

    0
    0
  2. len skoda tej US koncovky a ze sa neda nikde zohnat, podla mna je 99 dolarov v pohode cena ked to vie nabit iPhone 4x, pretoze najvacsia slabina iPhonu je prave jeho baterka

    0
    0
  3. Ja si loni objednal Zagg buds- dvoje, na obou špuntech do ctrnacti dnu prestalo fungovat tlacitko a mikrofon, tak jsem je poslal na reklamaci, prisly nove, na jednech spuntech tlacitko na levo na druhych spuntech na pravo a jeste v odlisnych vyskach od sluchatka a do ctrnacti dnu zas stejna zavada projevena (takze si o vyrobe udelejte obrazek sami) takze jsem jim to opet poslal zpet, ze chci vratit penize, dodnes čekám,zadna odpoved dodnes a to mě to stálo s dvěmi foliemi pres tritisicedveste.. takze nekdo predemnou rekne Zagg tak se otrepu a utikam hodně daleko od nej pryč. Prostě podřadná výroba z Číny akorat s dobrým marketingem..Ty folie vydrzeli dyl,to je fakt ale ta prace to nalepit a to se mi pak jeste objevila po lepeni skvrna pod displayem a strasila me dva dny nez sama od sebe zmizela..nastesti, takze to jsou me osobni zkušenosti se Zagg..vyhozeny penize.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Predstaví Apple nový iPad mini už v septembri?

Spoločnosť Apple oznámila, že už o dva týždne sa bude konať tradičný septembrový živý prenos. Hoci vieme, že Apple na konferencii predstaví nový iPhone, kalifornský gigant zrejme predstaví aj nový iPad mini.