T-Mobile sa vysmieva FaceTimu, AT&T a iPhonu 4 v najnovšej reklame na telefón myTouch 4G

T-Mobile v USA zverejnil reklamu v štýle známej Apple kampane „Get a Mac“. Jej cieľom sa stal iPhone 4, FaceTime a najmä konkurečný mobilný operátor AT&T, ktorý je exkluzívnym partnerom Apple. T-Mobile sa vysmieva iPhonu 4, ktorý je „zaťažený“ pomalou sieťou operátora AT&T a jeho videohovory fungujú len cez Wi-Fi sieť. Samozrejme, mobilný telefón od T-Mobilu, myTouch 4G, poskytuje videohovory bez potreby Wi-Fi pripojenia priamo cez mobilnú dátovú sieť T-Mobilu. FaceTime od Apple bude ešte minimálne do konca roku 2010 fungovať výlučne cez Wi-Fi siete, čo môže pre mnohých znamenať značné obmedzenie jeho využitia.

komentárov
  1. ;-)) preco nie :-) pekna reklama ;-) ma trosku z pravdy, ved ft na sieti nejde. Ale zas maju to buduci rok napravit. Takze nestresujem;-))

    0
    0
  2. ani raz som to este neskusal lebo s kamosov nema nikto iphone 4 a este aby som bol na wifi pripojeni tak to je dost sprosto spravene mali to hned dat ako ostatne telefoni ved to je uplne smiesne

    0
    0
  3. t-mobile je ten “operator” odkial som odisiel, kde je zakaznik na poslednom mieste a kde male pismenka naozaj znamenaju najviac a nieje to len fraza?

    0
    0
  4. ked sa TMO niekomu vysmieva to je na pobavenie ak nie na smiech.. samozrejme nemam skousenosti stym z USA len z nasim ale nepredpokladam ze firemne standardy su ine:)

    0
    0
  5. Ved si JBnite iphony a mozte vydeotelefonovat odvsadial a komu chcete.. v com je problem? Napriklad ja mam sice JB ale pokupenych Apps habadej, vacsinou z dovodu pohodlnosti updatovania. Komu sa to furt chce cele stahovat a instalovat ked staci v APP Store kliknut, update all?

    0
    0
  6. …je to len opakovanie po apple,nevedia to zniest ten obravsky uspech iphonu a snazia s nejakym sposobom porazit a prist s inym produktom…..nemaju sancu……..najvacsia vyhoda facetimu je to ze je zadarmo a v super kvalite podla mna ja ho pouzivam kazdy den a je to podla mna vyborna vec a treba si uvedomit ze ked to bude cez 3g alebo 4g siet tak to nebude mat nikdy dobru kvalitu…..proste apple opat vedel co robi radsej nech je vec kvalitna a urobena poriadne ako zbuchana len aby nejak isla……moj nazor

    0
    0
  7. T-Mobile však zabudlo “poznamenať” že tieto videohovory u nich sú za nehoráznu sumu a s takou kvalitou videa, že si rozmyslíte či niekomu vôbec zavoláte. Osobne radšej preferujem O2. Oni si môžu hovoriť “fér” ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť