Steve Jobs: služba MobileMe bude v roku 2011 oveľa lepšia

Na internet sa dostali informácie z ďalšej e-mailovej komunikácie s riaditeľom Applu, Steveom Jobsom. Tentokrát sa jej odosielateľ sťažoval na to, že nie je spokojný so súčasnym stavom služby MobileMe. Kritizoval najmä nespoľahlivé a nepredvídateľné synchronizovanie, vytváranie duplicitných informácií a podobne. Službu nazval takmer nepoužiteľnou. Na záver sa riaditeľa pýta, či sa situácia zlepší, a či to bude čoskoro.

Tradične stručná odpoveď zrejme nikoho neprekvapí: „Áno, v roku 2011 to bude oveľa lepšie.“ Ťažko povedať, čo za ňou môžeme hľadať. Na takto stavanú otázku sa iná odpoveď ani nedala očakávať, pravdou je aj to, že Applu ani nič iné neostáva, len neustále pracovať na zlepšení tejto nie práve najlacnejšej služby, ktorá prepája všetky Apple produkty.

komentáre
  1. podla mna slusne zlepsili wb mail, calendar sa tiez stal spolahlivy. Naozaj by sa ale mala vyrazne zrychlit, trebars upload fotiek z iPhoto trva teda prilis vela.
    A horzne nespolahliva je synchronizacia iDisk, to je hruza :(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.