Puzdro pre iPhone s vysúvacou Bluetooth klávesnicou

Firma Think Geek začala príjmať predobjednávky na puzdro pre iPhone, ktoré tomuto dotykovému telefónu pridáva vysúvaciu klávesnicu. Ak teda patríte k ľuďom, ktorí sa nevedia zmieriť s absenciou klasickej klávesnice na iPhone, práve toto puzdro by mohlo váš problém vyriešiť a konkurovať tak napríklad obľúbeným Blackberry.

Klávesnica je ukrytá pod telefónom, v prípade potreby ju stačí vysunúť. Pripojenie prebieha cez Bluetooth a k dispozícii sú dva druhy – pre iPhone 4 a iPhone 3GS. Na iPhone 3G nefunguje napriek tomu, že má rovnaký tvar ako iPhone 3GS kvôli tomu, že softvér iPhonu 3G nepodporuje Bluetooth klávesnice. Cena púzdra „TK-421“ je stanovená na 49,99 USD, v predaji bude od novembra. Ďalšie informácie nájdete na oficiálnych stránkach Think Geek.

Think Geek klávesnica pre iPhone
komentárov
  1. No neviem, … poriadna tehla. Da sa to prezit, ale iba ak je v tom este zabudovana dalsia, aspon 2500mAh, bateria. Inak, nic moc, mali by k tomu este davat zadarmo opasok do nohavic aby nepadali. :D

    0
    0
  2. podla mna je to riadne super hlavne dobra narada netbooku iphone slape super ale pisat na dotikovke je otrava ale ta cena je aj tak moc vela …chcu sa asi podobat cenikom na apple ..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.