Poznáme dátum vydania a cenu očakávanej iOS hry Infinity Blade

Ak aspoň trochu sledujete herné novinky týkajúce sa iOS, určite ste už počuli o hre Epic Citadel. Nešlo ani tak o hru, ale skôr o technické demo ohromujúce skvelou grafikou v interiéri a exteriéri stredovekého hradu. Epic Citadel však bol len akousi ochutnávkou toho, čo dokáže Unreal Engine 3 na iPhone a čo má priniesť hra Infinity Blade.

Infinity Blade sa bude odohrávať v podobnom prostredí ako Epic Citadel. Svoju cestu touto RPG hrou si budete musieť svojim mečom doslova presekať. Nechýbajú základy RPG ako levelovanie hráča vrátane zbierania rôznej výbavy. Po začiatku predaja síce bude hre chýbať multiplayer, no jeho bezplatné pridanie vo forme aktualizácie by malo byť len otázkou času.

V App Store nájdete Infinity Blade už 9. decembra. Cena je stanovená na 5,99 USD pričom hra bude univerzálna, okrem iPhonu a iPodu touch tak bude natívne podporovať aj iPad. Minimálnymi požiadavkami bude iPhone 3GS, iPod touch tretej generácie alebo iPad.

komentárov
  1. keď je 3Gsko minimálna požiadavka, pôjde to tam plynulo ? ja len že som sa stretol stým že ani “minimalne” nejdu hratelne

    0
    0
  2. EdDy: vyskusaj epic citadel ktore je na appstore zadarmo. Ide na 3GS uplne plynule. Ak to bude stihat iphone4 na retine nevidim dovod aby to nezvladlo gs so stvrtinou pixelov…

    0
    0
  3. epic citadel mal na 3GS zapnuty antialiasing. Takze aj keby to nestihalo, mozu ho kludne vypnut. Navyse graficky vykon 3GS a i4/iPad je velmi podobny (prave preto na 3GS je zapnuty default AA a na i4 nie)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.