Od zajtra vyreklamujete na Slovensku aj iPhone zakúpený v zahraničí

Keď T-Mobile a Orange uverejnil prekvapivo vysoké ceny nedotovaného iPhonu 4, mnohí naši čitatelia ľutovali, že pri kúpe zo zahraničia nie je možnosť uplatnenia si záruky. Aj keď na všetky Apple produkty platí medzinárodná záruka, ktorú si v prípade legálneho dovozu môžete vymôcť aj na Slovensku, pre iPhone to neplatilo a reklamovať ste ho mohli len tam, kde ste ho kúpili. To sa od zajtra mení.

Od stredy 1. septembra sa spoločnosť C.C.Computer stáva autorizovaným servisným strediskom pre iPhone. Firma bude vykonávať záručný aj pozáručný servis, na starosť však bude mať len telefóny zakúpené mimo Slovenska. Zariadenia zakúpené v Orange a T-Mobile teda naďalej v prípade poruchy budete musieť reklamovať u operátora.

komentárov
  1. tusim je to nakoniec lepsie pre tych, co si ho zakupili v zahranici – lebo reklamacia u nasich operatorov je ako nocna mora :)

    0
    0
  2. Výhodnejšie to je kúpiť u nás. iPhone 4 z UK alebo z FR s 2 ročnou zárukou vychádza drahšie než v Orange za plnú cenu

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.