Očakávaná iOS hra Rage je už k dispozícii cez App Store

Očakávaná hra pre iOS zariadenia od Id Software, Rage, je konečne k dispozícii cez App Store. Ide o 3D strieľačku, v ktorej sa hráči zúčastňujú „hry v hre“ s názvom Mutant Bash TV. V App Store nájdete hneď dve verzie. Rage HD stojí 1,59 EUR a môžeme ho odporučiť všetkým majiteľom iPhonu 4, iPodu touch 4. generácie a iPadu. Majiteľom starších iPhonov a iPodov touch ostáva obyčajná verzia Rage, ktorá má horšiu grafiku, ale aj nižšiu cenu – 0,79 EUR. Majitelia iPhonu 3GS a iPodu touch 3. generácie môžu siahnuť po oboch verziách, Rage HD však bude fungovať menej plynulo ako jej jednoduchšia verzia. Obidve verzie sú však univerzálne a budú fungovať aj na iPade.

komentárov
  1. “Odporúčiť”? Zase? Fakt? To, že 90% diskutérov neviem po slovensky ešte neznamená že sa po nich musíte opakovať aj v redakcii. (tento odstavec ináč nemusíte publikovať, kľudne ho pred publikovaním komentára zmažte…)

    A teraz k téme: Kto si pamätáte tie najlepšie počítače aké kedy existovali, teda 8-bitové so Z80 (a kompatibilnými) procesormi, tak na App Store sa dá kúpiť R-Type, asi najlepšia zo strieľačiek aké v tej dobe existovali. Vrelo odporúčam, je to veľmi hrateľné.

    0
    0
  2. asi po 2 minutach som to prestal hrat, neni mozne sa pohybovat vpred, vzad, otocit, uhnut….jedine co sa da je mierit a palit…nuda…ocakaval som viac zabavy

    0
    0
  3. Hratelnost supr, je to o mireni a rychle reakce, takovy moorhun, ale co me vytocilo tak ze do dvaceti minut ani ne je po vsem. Tri levely? Pekny bulshit…

    0
    0
  4. presne ako komentar nadomnou. na odreagovanie je to fajn odpadava zlozite ovladanie ako pri archetype kde som proste nevedel ani poriadne zamierit. proste len mieris strielas a zbieras veci…. jasne a zabavne :) odporucam.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.