Obrovské zľavy od EA Games: takmer všetky hry pre iPhone a iPad za 79 centov

Štúdio EA Games zahájilo včera vianočné zľavy a dočasne znížilo cenu na desiatky svojich titulov pre iPhone, iPod touch a iPad. Hry so zvučnými menami ako The Sims alebo Need for Speed, ktoré sa bežne pohybujú v cenovej hladine štyri až osem eur máte teraz možnosť kúpiť za 79 centov. V článku vám ponúkame odkazy na najpopulárnejšie hry, ktoré sú dostupné za 0,79 € centov, zľava sa však vzťahuje i na ďalšie.

## Hry pre iPhone

Pretekárske:

Športové:

Simulátory a strategické hry:

Hry pre iPad

komentárov
  1. fuha.,ozaj pekné zľavy..je tu niekto od koho by som mohol kúpiť niektoré hry..??.,lebo ja som zaregistrovaný v appstore bez bankového účtu a nechcem to zmeniť..samozrejme že zaplatim vopred..napíšte mi na mail: matus.husar@yahoo.com

    0
    0
  2. Bohes včera som kúpil pre iPad Red Alerta za 3.99 a teraz je za 0.79, boháča ja mám ale šťastie… Idem to SimCity kúpiť.

    0
    0
  3. stiahol som scrabble
    nabehne akurát úvodný obrázok a potom má hneď vypne na hlavnú obrazovku ipadu. Dá sa s tým niečo robiť okrem čakania na nejaký update?

    mám iOS 4.2

    0
    0
  4. Akce bude nejspíš do Vánoc či do 27.12.

    Need for Speed: Hot Pursuit
    Need for Speed Undercover
    Need for Speed: Shift

    Od nejlepšího po nejhorší, Škoda,že U není pro iPad.

    0
    0
  5. @vrtko
    Mám presne taký istý problém … iPad 3G 64GB … iOS 4.2 a hru Scrabble som si legálne kúpil za 79 centov zo Slovenského App Storu … Ked kliknem na ikonu ukáže sa logo a potom cela obrazovka zčernie a po 3 sekundách sa cela aplikácia vypne :P Any help ??

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť