Nová betaverzia Google Chrome pre Mac

Google vydal novú betaverziu internetového prehliadača Google Chrome pre Mac. Medzi hlavné novinky tejto verzie patrí podpora rozšírení (extensions), ktorými si môžu užívatelia pridať viac ako 2200 rôznych vylepšení a prídavkov a synchronizácia záložiek, vďaka ktorej si svoje záložky môžete prenášať medzi Google Chrome na všetkých operačných systémoch (Mac, Linux, Windows). V ostatnej verzii pribudla aj možnosť organizovať záložky, cookies a úlohy. Okrem toho Google vydal spolu s novou verziou nové informačné video:

Google Chrome je zrejme najrýchlejším internetovým prehliadačom pre Windows a svoju popularitu si postupne získava aj medzi Mac užívateľmi. Najnovšiu betaverziu (5.0.307) môžete stiahnuť z Google stránok, ak už Google Chrome máte nainštalovaný, mal by aktualizáciu v dohľadnej dobe ponúknuť sám.

komentárov
  1. Chrome pouzivam ako 2 – 3 browser pokial tam nebude download them all tak asi to nebude primarny, no ale uz je to ovela ovela pouzitelnejsie

    0
    0
  2. A neví někdo, jestli je možné odstranit složku Other bookmarks nebo alespoň záložky z ní vložit mimo ni, aby bylo použitelné přistupování k záložkám přes Bookmarks v horním menu? Protože takto musíte kliknout na Bookmarks, potom přejít na složku Other bookmarks a pak teprv volit záložku, což je krajně nepohodlné.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť