Much Too Soon – stará nevydaná pieseň Michaela Jacksona z 1982 teraz exkluzívne na iTunes

Používatelia hudobnej sociálnej siete od Apple, Pingu, si môžu najbližší týždeň zadarmo prehrávať novú pieseň Michaela Jacksona s názvom „Much Too Soon“. Applu sa tak podarilo zabezpečiť exkluzivitu streamovania tejto piesne výlučne cez Ping, najbližší týždeň by oficiálne nemala byť dostupná nikde inde. K prístupu k Pingu potrebujete napríklad americké iTunes konto, na slovenskom k dispozícii nie je.

Staronová pieseň bola napísaná už v čase nahrávania „Thriller“. Napriek tomu, že sa Michaelovi táto pieseň vždy páčila, svoje miesto si nenašla na žiadnom z doteraz vydaných albumov. To by sa malo zmeniť s albumom „Michael“, ktorý vychádza až po jeho smrti a bude cez iTunes k dispozícii od 14. decembra. „Much Too Soon“ na ňom uzavrie desiatku piesní, ktorých zoznam nájdete tu.

komentár
  1. Neni spravne ty pisne vydavat. Kdyby je Michael vydat chtel, tak to udela. Jde tu opet jenom o zisk vydavatelu a dalsich subjektu. Nehlede na to ze se ma na albu objevit nekolik pisni, u nichz je dokonce zpochybnovana puvodnost Michaelova hlasoveho projevu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.