Micro SIM adaptér zabezpečuje spätnú kompatibilitu s predošlými iPhonmi

Po tom, ako Apple predstavil MicroSIM formát v iPade, sú užívatelia nútení prejsť z klasických SIM kariet na ich zmenšenú verziu aj v novom iPhone 4. V skutočnosti sa však tieto SIM karty líšia len veľkosťou, preto môžete staršiu SIM kartu prerobiť na Micro SIM jednoduchým orezaním. Problém ale vzniká, ak z času na čas potrebujete jednu SIM kartu používať vo viacerých telefónoch. Drtivá väčšina telefónov, vrátane predošlých iPhonov, totiž aj naďalej podporuje len klasické „veľké“ SIM karty, ak ich však orežete alebo vymeníte za Micro SIM, stanú sa pre tieto zariadenia nepoužiteľnými.

Toho sa chopila firma MicroSIM-Shop Inc, ktorá cez svoj MicroSIM Shop predáva špeciálny adaptér, vďaka ktorému môžete jedinú Micro SIM kartu používať v ľubovoľných zariadeniach a teda aj tých, ktoré boli vytvorené pre klasické SIM karty. Adaptér stojí 5,99 EUR, doprava je do celého sveta úplne zadarmo a firme sa už údajne podarilo predať viac ako 50 000 kusov. Doručenie by sa malo stihnúť do dvoch týždňov, pre EU a USA maximálne tri týždne, zbytok sveta maximálne štyri týždne.

komentárov
  1. Radsej som si kupil podobnu na ebayi za 2$ aj s postovnym ;)

    Btw podarilo sa niekomu rozbehat o2 simku v ipade? T-mobile mi ide ok ale o2 ani nedetekuje, mam pocit ze preto xe to je iba 2g simka

    0
    0
  2. Zadarmo mi operator urobi kopiu SIMkarty a je to …:) 6€ za plast, ktoreho vyrobna cena je mozno 1cent je pekny business…:)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.