Mark Zuckerberg sa stal osobnosťou roka podľa Time, Steve Jobs opäť “len” kandidátom

Každoročne vyhlasovanou osobnosťou roka podľa magazínu Time sa tento rok stal zakladateľ sociálnej siete Facebook, Mark Zuckerberg. Steve Jobs sa taktiež dostal medzi kandidátov, na prvé miesto však nepatrí. Time ho napriek tomu zaradilo medzi ľudí, ktorí sú dôležití. Taktiež sa spomína fakt, že sa pod vedením S. Jobsa podarilo z Applu urobiť najväčšiu technologickú firmu na svete. Podobná situácia nastala aj minulý rok, kedy Steve Jobs patril medzi siedmich horúcich kandidátov na osobnosť roka, avšak víťazom sa nakoniec stal Ben Bernanke (americký ekonóm).

komentárov
  1. No to je drzka …. :)

    Je zaujimave ze “najvacsieho” zlodeja ohodnotia ako osobnost roka … no zial v amerike sa opakuje historia :) a potvrdzuju to co si onich mysli cely svet … su to “jednoduchy” ludia :)))

    0
    0
  2. ten titul je len velmi slaba kompenzacia extremne nizkeho podielu na poli pocitacov :D windows 7 vam zedol nohy, ked to ohryzene jablko zlacnie o polovicu, potom bude mozno atraktivne

    0
    0
  3. strasny ksicht ! taky neforemny, ziadne crty, ako keby z masla :/ alebo z mcdonaldu ?:D
    fuj

    slovensky a slovaci su najkrajsi ludia na svete ! :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.