Magnetky s motívmi iPhone aplikácií

Ak vám nestačia Apple motívy na vankúšoch, podložkách pod poháreposteľných obliečkach, možno vás potešia nové magnetky s motívom iPhone aplikácií. Ich predajom sa zaoberá Jailbreak Collective, ktorí okrem magnetiek ponúkajú aj tričko v rovnakom duchu. Cena jedného setu magnetiek stojí 13 USD, tričko sa predáva za 20 USD. Pre niektorých však môže byť sklamaním fakt, že nejde o 100% repliky skutočných ikon aplikácií. Pozorným okom medzi nimi nájdete menšie rozdiely.

komentárov
  1. je to fest dobre, ale nezasielaju to do europy,
    pokusal som sa im napisat, ci to neposlu do francuzska, ci svajciarska, kedze tu zijem a predsa su to vacsie a vplyvnejsie krajiny v oblasti apple, mozno budem mat stastie ;)

    0
    0
  2. takze vyhodnotenie nakupu, v pripade, ze by som kupoval, taq kupim 3 sady magnetiek, t.j. $38.97 plus postovne do francuzska $30.99 a na slovensko $79.70 :D ak by niekto chcel
    zasielanie je realizovane pomocou DHL Express

    po preratani kurzu na € by jedna sada stala 20 ojro, v pripade vazneho zaujmu tu napiste na seba kontakt a mozme sa dohodnut ;)

    0
    0
  3. Ja by som chcel to tricko, ale to 80usd postovne je vela.. no keby nas je viac tak by som do toho siel.. asi tak 40usd by som bol ochotny za to dohromany zaplatit..

    0
    0
  4. no to postovne cezomna nebude take drahe, ved som pisal, ze jedna sada samolepiek aj s postovnym na slovensko cezomna by vysla na 20€
    napisat mi mozte na twiter @yurayko poprosim direct message
    tam sa mozme dohodnut na detailoch platby a pod, idealne by bola daka zaloha, prijimam platby cez paypal :D no a potom este ma napada dobierka, no to neviem kolko stoji, mozno dake to euro navyse ;)
    a s trickom by asi nemal tiez byt problem, no taku potlac ti spravia v hociakom print service, copy service

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť