iPad 2 údajne aj s USB portom

Ako sa približuje dátum ohlásenia nového iPadu, na povrch sa vynára stále viac detailov. Podľa Eldara Murtazina, redaktora serveru Mobile-Review.com, bude mať nová verzia tabletu USB port. O Murtazinovi je známe, že disponuje dobrými informáciami o nastávajúcich produktoch, v minulosti kvôli tomu napríklad čelil žalobe firmy Nokia.

V prítomnosť USB portu na nastávajúcom iPade verí aj portál DigiTimes, ktorý sa opiera o vyhlásenia čínskeho denníka Economy Daily. Portál 9to5mac sa tiež domnieva, že sa nemusí jednať o štandardný USB port, ale o Micro-USB, ktoré sa snaží presadiť na mobilných zariadeniach Európska únia a momentálne je ním vybavené veľké množstvo smartfónov.

Terajšia generácia iPadu nie je vybavená USB portom, no dá sa dokúpiť redukcia iPad Camera Connector. USB port je primárne určený na sťahovanie obrázkov z fotoaparátu, no funguje aj na pripojenie klávesnice a mikrofónu.

komentárov
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.