iPad 2 – prvé kryty a obaly, 2 kamery, tenší dizajn

Január sa nezadržateľne blíži a s ním sa blíži aj čas, kedy sa očakáva uvedenie novej generácie iPadu. iPad 2, ako sa zatiaľ zvykne nazývať, by mal priniesť nie jednu, ale rovno dve nové kamery. Okrem uniknutých fotografií krytov, ktoré by mali byť údajne práve na iPad 2, to najnovšie publikovalo aj Reuters. Zatiaľ čo pridanie kamery na prednú stranu sa kvôli videotelefonovaniu od Apple, FaceTimu, očakáva takmer s istotou, pridanie kamery na zadnej strane iPadu je otázne. Na rozdiel od iPhonu či iPodu touch totiž nie je iPad až tak prenosný, a preto by kamera na zadnej strane zrejme nemala veľké opodstatnenie.

Napriek spochybniteľnému významu druhej kamery, obrázky pripravovaných puzdier a krytov ju potvrdzujú. Majú totiž predpripravené miesto pre kameru v ľavom hornom rohu krytu. Okrem jednej či dvoch nových kamier sa v prípade iPadu 2 špekuluje aj o použití displeja s vyšším rozlíšením, aj keď Retina displej by v tejto veľkosti mohol razantne zvýšiť náklady, novom tenšom dizajne a nových možnostiach pripojenia – druhý Dock konektor alebo USB.

Kryt na iPad 2
Kryt na iPad 2
Kryt na iPad 2

Množstvo ďalších fotografií puzdier pre iPad 2 nájdete tu.

komentárov
  1. Proč všude píšou o možnosti přidání USB? Která Apple zařízení mají USB? Jen Macy! Tak proč by ho měl mít iPad? Podle mě Apple přidá druhý dock konektor, s tím počítám.

    0
    0
  2. …ze bude uz iPad dvojka. Pocul som, ze ked pride na trh iPad 8, zacne sa uz konecne oficialne na Slovensku predavat iPad 1. Uz sa neviem dockat….

    0
    0
  3. to macblogger: oni nic nezistuju, Apple im da samozrejme priblizne info, aby vedeli svoje prislusenstvo prisposobit. A ked vyjde novy vyrobok, tak uz je k nemu hned aj adekvatne prislusenstvo, je to vyhodne pre obidve strany

    0
    0
  4. …ze bude uz iPad dvojka. Pocul som, ze ked pride na trh iPad 8, zacne sa uz konecne oficialne na Slovensku predavat iPad 1. Uz sa neviem dockat….

    zabil :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D že až ked 8.. LOOL

    0
    0
  5. To ta az tak trapy ze sa nepredava na Slovensku? 2. dock je dobrý na to ze mozes sledovat video na sirku pri sledovani na docku.

    0
    0
  6. Ale je tiež pravda že prečo by mal mať iPad USB vstup keď ho majú iba Mac-i ale doteraz sa nevie či vôbec bude aj zadná kamera… No ale Apple má stále čo vylepšovať ale fakt neviem čo bude na iPad-e 3 :D

    0
    0
  7. Ja som si kupil ipad wifi32gb a mohol som pockat na iPad wifi+3g uz to je jedno aj tak zase pridu z vylepsenim tak to si potom kupim

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.