iPad 2 bude mať údajne menší rám, oblé hrany a iný reproduktor

Japonský Apple portál Macotakara vyrukoval minulý týždeň s niekoľkými detailami o nastávajúcej generácii iPadu. iPad 2 bude mať podľa neho pri zachovaní rovnakej obrazovky veľkosť 239 × 186 mm, čo je rozmer oproti dnešnému iPadu približne o 3 milimetre kratší a užší. Zadná strana iPadu má byť rovná, čo by umožnilo jeho pevné ležanie na stole. Stránka tiež tvrdí, že reproduktor bude zo spodnej hrany presunutý na zadnú časť iPadu, čo má byť dôsledok zaoblených hrán, ktoré majú byť podobné ako na súčasnom iPode touch.

Ako by mal vyzerať reproduktor na novom iPade podľa serveru MacotakaraServer neskôr priniesol informácie, že sa mu podarilo dostať k dvom obalom na nový iPad, ktoré porovnal s dnešným tabletom, a rozdiely ukázal na videu. Okrem iného je na zadnej strane puzdra aj malá dierka, ktorá naznačuje prítomnosť fotoaparátu.

komentáre
  1. podla mna je sucasny design iPadu (oproti iPhone) skoro dokonaly ,zvlast zadnu stranu by som osobne dal rovnaku aj na iphone. ale necham sa prekvapit. ipad2 bude hlavne o funkciach , aneb, vsetko co vsetci chceli na ipade ale apple povedal nie :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.