Counter-Strike: Source pre Mac OS X konečne na Steame

Valve dodržalo slovo a takmer mesiac a pol po oficiálnom uvedení Steamu pre Mac prináša jednu z najobľúbenejších online hier na svete – Counter-Strike: Source aj na Mac OS X. Túto online strieľačku hrajú denne milióny hráčov z celého sveta už od novembra roku 2004, teraz sa k nim môžu pridať aj majitelia Macov. Rovnako ako pri iných hrách ponúkaných cez Steam, aj pre Counter-Strike: Source platí, že hru stačí zakúpiť raz, a následne ju môžete hrať na akejkoľvek dostupnej platforme (v súčasnosti Mac OS X a Windows), ak ste ju už teda vlastnili na Windowse, nie je potrebné ju zase kupovať. Po Counter-Strike: Source, Half-Life 2 (vrátane epizód), Portal a Team Fortress 2 tak v ponuke chýbajú zo známych titulov od Valve už len Left 4 Dead 2 a Day of Defeat: Source, ktoré budú postupne zverejňované pravdepodobne v najbližších týždňoch.

Ak ešte náhodou Counter-Strike: Source nevlastníte, v časovo obmedzenej ponuke platnej do piatku si ho môžete zakúpiť so 66% zľavou za 5,10 EUR. Hráči vlastniaci Mac s grafickými kartami Nvidia by si však mali dať pozor na aktualizáciu Mac OS X 10.6.4, ktorá môže spôsobiť výrazný pokles výkonu. Valve týmto hráčom odporúča s inštaláciou aktualizácie počkať až kým Apple problémy nevyrieši.

komentárov
  1. Tak konečně… no ale z mejch prvních postřehů bude potřeba pár chybiček doladit. Mám na iMacu (24″, 3.06 GHz, 4GB RAM, GT 130 ,Early 2009) i čerstvě Win7, na kterech to teda běhá líp. Například při styku s jinejma hráčema do sebe jakoby “strkáme”, no a taky při větším množství hráčů se místy obraz kouše (malinko, ale přece). Jinak škoda, s 1.6-kou se asi už nepočítá jak jsem pochopil.

    0
    0
  2. skoda ze valve upozornila az ked som mal 10.6.4 instalnutu. HL2 dost posekava koli tomu. ak to ale bude aj CS:S robit, nebude to hratelne online :-(

    0
    0
  3. O to ze to ma este nejake vady by som sa nebal. Aj po vydani hry Portal na Mac bola kazdu chvilu nejaka aktualizacia tej hry, takze urcite sa to opravi co najskor.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť