Centralway spúšťa slovensko-česko-anglické fórum pre zakladateľov a vývojárov

PR inzercia | Centralway, investor so sídlom vo Švajčiarsku, známy predovšetkým investíciami do internetových projektov autobazar.eu, invia.cz alebo webnode.com spustil na svojich stránkach nové fórum na adrese centralway.com/fo­rum.

Na tomto fóre by chcel Centralway poskytnúť voľné poradenstvo zakladateľom nových internetových projektov a vytvoriť priestor pre diskusiu na témy, ktoré súvisia s internetovými podnikaním, internetovými projektmi a investíciami na internete. To zároveň zahŕňa otázky súvisiace s držbou podielu, hľadaním investorov, držbou akcií v spoločnosti, predajom spoločnosti, online marketingom a strategickým plánovaním vývoja biznisu. Diskutovať sa môže v slovenčine, češtine, alebo angličtine. Centralway tím svoje fórum monitoruje, bude sa zúčastňovať diskusií a odpovie na akékoľvek súvisiace otázky.

Fórum bolo spustené hlavne z toho dôvodu, že Centralway denne e-mailom dostáva mnoho bežných aj špecializovaných otázok, pričom odpovede na ne by mohli byť zaujímavé a nápomocné aj pre širšiu verejnosť. Pre súčasných čitateľov Centralway blogu je fórum zároveň vhodným miestom pre vytvorenie vlastných tém, v ktorých sa môžete dozvedieť o zaujímavých názoroch ľudí z tohto oboru.

Fórum je veľmi jednoduché a prezerateľné pre všetkých návštevníkov, no pre prispievanie je nutné zaregistrovať sa.

Centralway by rád prizval všetkých čitateľov k zdieľaniu svojich otázok a zaujímavostí súvisiach s internetovým podnikaním a investovaním. Tešíme sa na zaujímavé a živé diskusie.

Centralway Founder’s forum

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.