Bude internetový prehliadač na tablete PlayBook od RIMu rýchlejší ako Safari na iPade?

RIM spustí predaj svojho pripravovaného tabletu PlayBook, od ktorého si sľubuje ohrozenie postavenia iPadu, až v prvom štvrťroku 2011 v USA, v druhom štvrťroku by sa mala dostupnosť rozšíriť aj do ďalších krajín. O chvíľu tu však máme Vianoce, a ako ukázali niektoré štatistiky, iPad bude jednoznačne jednou z najžiadanejších „hračiek“, ktoré by sme radi našli pod stromčekom. Niet preto divu, že sa RIM snaží pritiahnuť pozornosť na svoj tablet, aby presvedčil niektorých kupujúcich o tom, že sa vyplatí počkať. V nasledujúcom videu RIM prezentuje rýchlosť internetového prehliadača:

Ako vidíte, PlayBook načítava stránky výrazne rýchlejšie ako iPad. Problém mu nerobí ani obsah vo Flashi, ktorý na iPade nefunguje. V teste kompatibility ACID 3 obdržali obidva tablety rovnaké skóre, 100 zo 100, ale na iPade sa prejavili grafické artefakty. Samozrejme, toto porovnanie je robené tak, aby vyzdvihlo kvality PlayBooku. Tomu následne môže byť prispôsobený aj výber stránok, s ktorými si prehliadač na PlayBooku lepšie rozumie, skutočný rozdiel v rýchlosti medzi týmito tabletmi ukážu až nezávislé testy.

komentárov
  1. Pred 10 rokmi boli obchody plné rôznych Palmov a PocketPC. Keď prišli lepšie mobily, tak tieto zariadenia zmizli. iPad je iný, pretože je tak veľký, že dokáže v mnohých smeroch nahradiť PC. Ale načo bude niekomu PlayBook ? Je tak malý, že PC nenahradí a je tak veľký, že mobil tiež nenahradí.

    0
    0
  2. teď je jedno zda je PB malý či ne. Ale rozebírat rychlost něčeho co je ve vývoji a něčeho co je už nějaký ten pátek prostě nejde. Ale jedno se musí uznat. KOnečně je tu něco dobrého jak iPad.

    0
    0
  3. a je to uplna blbost nevem čo tam robili ale mne to takto pomaly nejde a to mam ipad 64 gb a ide to uplne v pohode toto je napojene na inu siet alebo čo !!!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.