Biele kryty pre iPhone 4 nepochádzajú z Foxconnu

Partner Applu, Foxconn, odmietol tvrdenia, že predával biele kryty pre iPhone 4. Práve Foxconn totiž označil za zdroj bielych krytov 17 ročný študent, ktorý využil medzeru na trhu, a začal ponúkať biele kryty pre iPhone 4. Apple totiž začiatok predaja bieleho iPhonu 4 neustále odkladal a to, či sa vôbec stihne dostať do predaja ešte pred vydaním ďalšej generácie, visí stále vo vzduchu. Faktom ale je, že na oficiálnom Apple Online Store už žiadnu zmienku o bielom iPhone 4 nenájdete.

Stránky whiteiphonefou­rnow.com

Otázkou teda je, odkiaľ mladý študent biele kryty získava. Nakoľko je už vyšetrovaný súkromným detektívom a využíva služby právnika, ďalšie informácie by sa na povrch mali dostať už čoskoro. Podľa referencií zákazníkov, ktorí investovali do bielych krytov pre svoj iPhone 4, sú tieto kryty kvalitatívne identické s originálmi. Obvinenia zo strany súkromného detektíva hovoria o predávaní kradnutého tovaru, je teda možné, že zdroj krytov nebude úplne legálny, prípadne pôjde o kvalitné imitácie. Nech je situácia akákoľvek, študent stihol na tomto obchode pomerne rýchlo zbohatnúť, odhad jeho príjmov z predaja bielych krytov pre iPhone 4 presahuje 94 tisíc eur.

komentárov
  1. Nechapem preco to Apple tak stve, ze neaky chalan predava biele kryty. Kryty na telefony tu su uz od cias prvych telefonov.
    Bez ohladu nato, ci tieto kryty pochadzaju z Foxconnu alebo nie, nepovazujem to za “nelegalnu” cinnost, skor je to jeho sikovnost ze dokazal reagovat na dopyt trhu. Apple by mal namiesto toho cim skor vydat biele iPhony, a mali by po problemoch.

    0
    0
  2. Aj na samotnej stranke uvadzaju “These are original/OEM parts, meaning the same glass that’s on the black iPhone 4.”
    Na druhej strane: Seriously guys, WHO CARES? :)

    0
    0
  3. vidim, ze humbug okolo bielych ufonov pokracuje, bulvaru uz dosli celebrity? chudak fei lam budem musiet peniazky nasetrene na studium minut na sluzby pravnika… neviete niekto v ktorom state chlapcisko zije, lebo ak v usa, nechapem preco ho vysetruje “sukromny detektiv” a nie fbi, mozno im dosli agenti a tak nasadili sukromne ocko, lebo foxconn nechce priznat, ze im chalanisko corkol tolko bielich sklicok :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.