Autá BMW a Mini budú ako prvé podporovať novú funkciu iPod Out v iOS 4

Zatiaľ čo automobily značky Mercedes-Benz patrili medzi prvé so špeciálnou kolískou pre iPhone, zdá sa, že automobily BMW a Mini budú prvými, ktoré budú podporovať novinku v iOS 4 – funkciu iPod Out. Po pripojení iPhonu 3G, 3GS, 4 alebo iPodu touch (druhej alebo tretej generácie) s iOS 4, budú tieto zariadenia schopné vďaka iPod Out zobrazovať ovládacie rozhranie iPodu na externom displeji. Ovládanie tak už nebude prebiehať cez klasické prostredie značiek BMW a Mini, ale cez originálne prostredie vytvorené Applom, teda rovnaké ako na iPode. Rozdiel je len v tom, že ho uvidíte na externom displeji a nebude chýbať ani možnosť ovládať ho ovládacími prvkami dostupnými vo vozidle (napríklad na volante alebo v okolí displeja). Jednoducho a rýchlo tak bude možné prehliadať celú hudobnú knižnicu, playlisty, podcasty a Genius mixes. Približnú predstavu si môžete spraviť aj na základe nasledujúceho vi­dea:

Funkcia iPod Out bude v autách BMW a Mini dostupná od roku 2011, ak sa ich inej automobilke nepodarí predbehnúť, pravdepodobne budú aj prvými autami s touto podporou vôbec.

komentárov
  1. Kayman: Za tú cenu, ďakujem pekne… Lacnejšie riešenie je kúpa stojanu na iPhone/iPod a buď kúpa rádia, ktoré dokáže ťahať skladby, playlisty a podobne z telefónu, alebo sa dajú aj k fabrickým rádiám dokúpiť redukcie. Načo ďalší displej, keď iPhone má svoj a ten, čo ponúka HK nie je porovnateľne väčší?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť