Appventný kalendár: stiahnite si iOS hry a aplikácie úplne zadarmo

Rovnako ako minulý rok, aj tento rok prichádzajú vývojári z Blacksmith Games s vianočnou promo akciou Appvent Calendar. Ide o adventný kalendár, v ktorom namiesto sladkostí objavíte každý deň jednu iOS hru zadarmo. Každá hra bude k dispozícii bezplatne len jeden deň, potom si ju budete môcť kúpiť za pôvodnú cenu.

Prvého decembra ste si mohli z Appventného kalendára stiahnuť hru Time Geeks: Find All. Vašou úlohou je hľadať v hre ukryté predmety či postavy. Kvôli časovému posunu je možné, že ak sa poponáhľate stihnete si túto hru stiahnuť aj napriek tomu, že na Slovensku je už 2. decembra.

Time Geeks pre iOS

Novinkou oproti minulému roku je to, že okrem hry bude k dispozícii každý deň počas predvianočného obdobia aj jedna užitočná aplikácia. Prvého decembra ste si tak mohli stiahnuť aplikáciu My Artists.

Appventný kalendár plný iOS hier priniesla aj firma Gameloft. Prvého decembra bola k dispozícii hra Driver.

Appventný kalendár Gameloft
komentárov
  1. supeeer, je 1:17 (2.12.) a prave som stiahol aj drivera aj time geeks ;-)
    diki za tip, dufam ze budete pridavat kazdy den tie aplikacie ktore su free..

    0
    0
  2. Dakujem za tip. Stiahol som si My Artist a je to perfektna aplikacia pre tych co maju radi hudbu. Zbezne som pozrel a aj dokonca o Jane Kirschner hned ponukaju foto, informacie, zaznamy z koncertov, albumy atd…

    0
    0
  3. ako stahujete z toho gameloftu?
    lebo na driver uz pise ze too late, a na dnesny den je tam len nejaky trailer na hru a link som nenasiel nikde

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.