Apple vypustil iOS 4.0.2, ktorým rieši bezpečnostnú chybu

Apple v stredu vypustil aktualizáciu iOS 4.0.2 pre iPhone a iPod touch a tiež iOS 3.2.2 pre iPad. Nový softvér uzatvára bezpečnostnú dieru, ktorá upútala pozornosť používateľov po tom, ako bola využitá v JailbreakMe.com, nástroji, ktorý umožňuje jailbreak telefónu priamo prostredníctvom Safari. Apple už minulý týždeň priznal, že na riešení problému pracuje.

Oprava je dostupná pre iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch 2. a 3. generácie a iPad. Napriek tomu, že chyba sa týka aj prvogeneračného iPhonu a iPodu touch, Apple pre tieto zariadenia aktualizáciu nevydal. Majitelia týchto zariadení, ktorí majú obavu pred potenciálnym útokom, si môžu po jailbreaku stiahnuť z Cydie PDF Patch.

komentáre
  1. ale ved je to presne tak. inac kto nedzejbrejkuje a bezi 4.0.2 je v “bezpeci”. kto ano, nepotrebuje 4.0.2 a ma jutilitku z cydie , kt. je lepsia imho – upozorni na stahovanie pdf a uzivatel rozhodne. viete niekto ako funguje ten patch v 4.0.2? zakazuje operacie z pdf baj difolt pre istotu? ;]

    0
    0
  2. chcem sa spytat neviete niekto kedy vyde jailbrake na 4.0.2 cez jailbrakeMe ? a ked si ho jailbrejknem teda pre verziu 4.0.2 tak ten problem o com sa tu bavide by som nemal mat ze ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.