Apple vydal iTunes 10.1 – podpora AirPlay s Apple TV, iOS 4.2

Apple sprístupnil novú verziu iTunes 10.1, ktorá prináša podporu funkcie AirPlay na bezdrôtové prenášanie videí z iTunes do novej Apple TV, možnosť synchronizácie s iPhonom, iPodom touch a iPadom s iOS 4.2 a niekoľko ďalších dôležitých zlepšení výkonu a stability. Aktualizácia má približne 55 MB a nevyžaduje reštart Macu, sťahovať môžete cez Software Update. Presný dátum, kedy má byť sprístupnený iOS 4.2, zatiaľ nepoznáme, avšak malo by sa tak stať už tento týždeň.

komentáre
  1. A kedy ma byť k dispozícii iOS 4.2?
    Čakám, čakám a stále nič :-(
    Nefunkčnosť multitaskingu a klávesnica bez diakritiky na ipade mi začína vadiť

    0
    0
  2. Skoda za uz konecne AirPlay nefunguje z kazdeho sw dodavaneho apple. Treba i Quicktime, iTunes ( videos ) bez dodatecneho sw :(

    0
    0
  3. V patek byl uvolnen 4.2 (8c134b) a po prvnich testech to vypada ze problemy s wifi ktere predchozi gold release mel jsou odstraneny takze s ohledem na interval kdy se applu potvrzuje korektnost Verze OS pro jednotlive operatory to vidim tak ze ofiko release bude behem pristiho tydne ( snad :-) )

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.