Apple trvá na začiatku predaja bieleho iPhonu 4 na jar 2011

Biely iPhone 4 je záhadným produktom. Apple ho predstavil, no jeho predaj nikdy nespustil. Po uvedení čierneho iPhonu 4 začal kolobeh nových tlačových správ a vyjadrení Applu o ďalšom odložení bieleho modelu, za ktorým podľa všetkého stoja problémy s jeho výrobou. Zatiaľ najnovším vyjadrením hovorkyne Applu je, že sa do predaja dostane na jar 2011. Vzhľadom na to, že v júni sa pri dodržaní štandardného životného cyklu iPhonov očakáva vydanie novej generácie, ďalší odklad bol verejnosťou vnímaný skôr ako potvrdenie, že iPhonu 4 v bielej farbe sa nedočkáme.

Informácie o bielom iPhone 4 na informačnom paneli v Apple Store

Ako vidíte na vyššie uvedenej fotografii zo stránok 9To5Mac, podľa popisu na najnovších reklamných materiáloch určených pre Apple obchody bude biely iPhone 4 k dispozícii v súlade s vyjadrením hovorkyne – na jar 2011. Otázka je, či si Apple len nechce priznať to, že biely iPhone 4 jednoducho nebude, alebo ho skutočne uvidíme už o pár mesiacov.

Ďalšou možnosťou je, že pôjde o aktualizovanú verziu iPhonu 4, ktorá okrem bieleho modelu vyrieši aj medializované problémy telefónu so systémom antén. Na druhej strane uvedenie bieleho iPhonu 4 len niekoľko mesiacov pred predstavením novej generácie nedáva zmysel. Do úvahy potom pripadá aj odklad iPhonu 5 na neskorší termín.

komentárov
  1. 1. Generacia iPhonu bola tiez predstavena v lete 2007 4, 8GB model a ak sa nemylim zaciatkom roka 2008 bol predstanevy 16GB model takze pred iPhonom 3G … Ale to len tak okrajovo

    0
    0
  2. 2 Root – jedno je len kolecko na furiku… VELA ludi cakalo na biely iPhone 4, VACSINA si uz kupila cierny. Nema podla mna uz zmysel vydavat bielu verziu, predaj by bol minimalny a len by tym par ludi dozrali (MNA)…

    0
    0
  3. Toto jednoducho nechápem..pre firmu ako je apple…NEMôŽE BYŤ problém vyriešiť plast pod sklom či je bielej, čiernej alebo ružovej farby..je to fakt divné to odkladanie..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.