Apple môže mať viac prototypov nového iPhonu

Dátum uvedenia iPhonu štvrtej generácie sa nezadržateľne blíži, médiá sa však vďaka uniknutým prototypom, ktoré okrem dizajnu odhalili aj hardvér nového iPhonu, domnievajú, že Apple nás už nemá čím prekvapiť. Podľa rozhovoru s analytikom Ming-Chi Kuo-m by mal Apple pracovať naraz na dvoch nových iPhonoch s kódovým označením N90 a N91. Uniknuté prototypy sú N90, druhý model, N91, predstavuje akýsi záložný plán spoločnosti, ak by sa s N90 vyskytli neočakávané problémy, napríklad vo výrobe. Prototyp N91 by pritom mal byť viac v duchu iPhonu 3GS s menším množstvom noviniek a vylepšení.

Vzhľadom na známu posadnutosť Applu utajovaním nových produktov sa pri troche fantázie dá uvažovať aj o rôznych konšpiračných teóriách. Príbehy okolo uniknutých prototypov by zo strany Apple mohli byť len dobre zahraným divadlom, vďaka ktorému sa spoločnosť môže plne sústrediť na vývoj skutočného iPhonu štvrtej generácie, a na WWDC 2010 Steve Jobs ohromí celý svet, keď z vrecka svojich nohavíc na pódiu vytiahne úplne iný telefón. Ďalšou možnosťou je, že mala spoločnosť na čele so Steveom Jobsom jednoducho smolu a vývoj nového telefónu sa im nepodarilo utajiť. Predstavovanie nového telefónu, ktorý už celý svet videl, sa zdá byť až príliš veľkým sklamaním na to, aby to bola pravda. Tú sa dozvieme už 7. júna.

komentárov
  1. N90? A to co zacali spolupracovat s nokiou? Neverim, 7. juna to bude vyzerat ako pred rokom ze zasa kopec novinarskych kacic ;)

    0
    0
  2. heh, clanok fajn, kazdopadne pobavilo ma spojenie: “..keď zo svojich nohavíc na pódiu vytiahne úplne iný telefón..”

    radsej by ste mohli napisat z “…vrecka svojich nohavic..”

    0
    0
  3. moc hezký článek:) a souhlasim s tím že představit už takto medii zveřejněný iphone 4G by bylo velkým zklamáním … tkže si tky mslím že je to fake prototyp ))

    0
    0
  4. Samozrejme páni, Apple bežne vypúšťa falšované prototypy. Bežne záchádza do takých detailov, že prototypu vyrobí špeciálny case na jeho zamaskovanie. Je už úplne bežné, aby 2 mesiace pred uvedením povedali zákazníkom, nech vôbec nekupujú terajšiu verziu produktu, pretože o 2 mesiace ich čaká 100x lepšia verzia, väčší skok ako z 1G na 3G.
    A je 100% bežné pre Apple, aby v dobe, kedy majú médiá písať o iPade a iPade s 3G, vypustili mediálnu bombu strateného iPhone prototypu, ktorá – mimochodom – pokračovala žalobou Apple na neznámeho páchateľa (od ktorého prototyp odkúpil server Gizmodo).

    Ešte na margo k článku – skvelé, že spomínate veštby analytikov na Apple, z minulosti vieme, že sú VŽDY relevantné, vôbec nie vágne a skoro na 100% sa aj splnia.

    Hej – nespravili by ste prosím RSS kanál pre správy viažúce sa k Apple výhradne v SR?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Predstaví Apple nový iPad mini už v septembri?

Spoločnosť Apple oznámila, že už o dva týždne sa bude konať tradičný septembrový živý prenos. Hoci vieme, že Apple na konferencii predstaví nový iPhone, kalifornský gigant zrejme predstaví aj nový iPad mini.