Apple aktualizoval iTunes na verziu 10.0.1 – opravy chýb, pridaný bočný panel Ping

Apple zverejnil aktualizáciu pre iTunes s označením 10.0.1. Hlavnou novinkou je pridanie bočného panelu pre hudobne orientovanú sociálnu sieť Ping, vďaka ktorému majú používatelia okamžitý prístup k jej funkciám aj priamo v hudobnej knižnici. Nechýba ani zobrazenie aktivít interpretov či priateľov, ktorých máte pridaných v sieti Ping. Okrem toho aktualizácia rieši aj nasledujúce problémy:

  • Zmena kvality obrazu pri prehrávaní videa v závislosti od toho, či je na obrazovke zobrazené ovládanie
  • Možné neočakávané vypnutie iTunes pri interakcii s obalom albumu zobrazeným v samostatnom okne
  • Ovplyvňovanie výkonu vizualizácií od vývojárov tretích strán
  • Zdanlivo prázdnu iTunes knižnicu a playlisty
  • Nekompatibilitu s niektorými zdieľanými knižnicami tretích strán

iTunes 10.0.1 si môžete stiahnuť cez Software Update alebo zo stránok Apple.

komentáre
  1. v prvom rade je tá ikona PRÍŠERNÁ a nechcem ju na desktope :-(! Preto aspoň na 1 z dvoch Macov v žiadnom prípade neupdatujem to strašnú microsofťácku verziu iTunes, s tou jej bolševickou šeďou a trápnym semafórom vľavo hore :-((, takže definitívne – NIE a NECHCEM!!!
    keďže môžem porovnávať bežný komfort využívania oboch verzíí a po týždňoch konštatujem – dal by som čokoľvek, môcť sa tak vrátiť k verzii 9,0 aj na druhom iMacovi, mám tam cez tisíc CD a denne beží celé hodiny a už NAOZAJ V ŽIADNOM PRÍPADE si nepustím do mašiny nikoho cez Ping, aby mi šmejdil v mojom archíve cez 1000 CD!! Takéto kraviny si kľudne nechajte na KGBácky a sprostý Facebook :-(((((
    Takže tentokrát výnimočne – žiadne “novoty” na iTunes nechcem a odmietam…Všetkým pripomínam ešte viac aktuálne – the big brother is watching you :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.