Aktualizované aplikácie pre iOS 4 a iPhone 4 – Byline, Twitter, Real Racing a ďalšie

Vývojári v posledných týždňoch tvrdo pracovali aby zákazníkom doručili aktualizované verzie svojich iPhone aplikácií, ktoré sú pripravené na nový iOS a nový iPhone. Aplikácie je nutné pripraviť na multitasking, ale aj na dvojnásobné rozlíšenie displeju na iPhone 4 a niektoré experimentujú aj s novým senzorom – gyroskopom.

  • Byline / Byline Free – jedna z najlepších RSS čítačiek v App Store pridáva podporu vyššieho rozlíšenia na iPhone 4 a multitaskingu. Dokáže dokončiť sťahovanie nových článkov aj v pozadí.
  • Twitter – oficiálna aplikácia sociálnej siete Twitter pridáva podporu behu a  odosielania správ na pozadí a tiež vyššie rozlíšenie.
  • Evernote – aplikácia na správu a synchronizáciu poznámok má teraz podporu multitaskingu, lepšiu synchronizáciu a nového sietnicového displeju.
  • SketchBook Mobile – kresliarska aplikácia od Autodesku pridáva podporu multitaskingu a iTunes file sharingu. Pokiaľ máte iPhone 4 využijete väčšiu históriu (30 krokov), 12 vrstiev a podporu pre nový displej.
  • NotifyMe – pripomienkovač československých vývojárov je v novej verzii celý prerobený, pridáva podporu multitaskingu a lokálnych notifikácií, ktoré boli predtým možné iba cez internet.
  • Real Racing – obľúbená závodná hra bola aktualizovaná na podporu vyššieho rozlíšenia v iPhone 4 a kvalitnejších textúr. Pridaná je podpora systémového antialiasingu na iPhone 3GS a iPode touch 3. generácie. Hra je tiež kompatibilná s multitaskingom, pamätá si stav. Vývojári zakomponovali aj podporu gyroskopu pre presnejšie ovládanie na iPhone 4.
  • Flight Control – arkádová hra je prispôsobná na nový displej a  multitasking.
  • Angry Birds – aktualizácia prináša 15 nových levelov a podporu multitaskingu.
  • Cro-Mag Rally – pôvodne Macovská hra z roku 1998, ktorá sa po príchode App Storu zjavila aj na iPhone neprestáva byť aktualizovaná. Pridáva sa podpora vyššieho rozlíšenia na iPhone 4.
  • Enigmo – taktiež o niečo staršia hra, ktorá bola pôvodne na Mac a na začiatku prevádzky App Store bola obrovským hitom. Nová je opäť len podpora displeju.

Bola aktualizovaná aj nejaká vaša obľúbená aplikácia či hra, ktorú sme prehliadli? Dajte nám vedieť v komentároch.

komentárov
  1. ere: cital si niekde info kedy by Navigon 1.6 s podporou potrebneho API na multitasking mal byt dostupny na stiahnutie?

    0
    0
  2. Rád by som požiadal o radu.
    Mám IPhone 3GS…. teraz už s iOS4
    Po aktualizácii na iOS4 sa nemôžem pripojiť na net cez mobilný internet.
    Ide to iba za pomoci wifi.
    potrebujem v tejto veci poradiť.
    Vopred ďakujem…..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť