17 ročný študent predal biele kryty pre iPhone 4 v hodnote viac ako 94 tisíc EUR

Ako už iste viete, Apple má problémy s tým, uviesť na trh biele iPhony 4 tak, ako to prisľúbil pri predstavovaní iPhonu 4. Za niekoľkými odkladmi jeho uvedenia zrejme stoja problémy s výrobou. Zdá sa, že Apple nemá problémy len s výrobou bielych iPhonov, ale aj s tým, že šikovní podnikatelia sú schopní Apple v tomto nahradiť. Netrvalo dlho a medzeru na trhu si všimlo a zaplnilo niekoľko firiem. Okrem blokovania predaja bielych iPhonov 4 cez eBay sa Apple zrejme púšťa do boja aj s úspešnými predajcami samotných bielych krytov.

Stránky whiteiphonefou­rnow.com

Poskytnúť zákazníkom to čo chcú, biele iPhony 4, sa totiž rozhodol aj 17 ročný študent Fei Lam. O tom, že verejnosť má o ne veľký záujem svedči fakt, že Fei predal balíky na premenu čierneho iPhonu 4 na biely v hodnote viac ako 94 tisíc EUR za pár mesiacov. To sa mu podarilo aj napriek tomu, že na internete sú k dispozícii aj lacnejšie riešenia, Full Conversion Kit totiž uňho stojí až 279 USD.

Možno sa pýtate, odkiaľ biele kryty pochádzajú. Fei Lam vďaka plynulej čínštine a kontaktom dokázal získať biele púzdra priamo od Foxconnu, partnera Apple. Šikovnosť a úspech študenta, ktorý si takto chcel našetriť na vysokú školu, ho však možno nakoniec dostane do väzenia. Fei Lam už bol kontaktovaný súkromným detektívom, ktorý ho obviňuje z obchodovania s kradnutým tovarom. Samozrejme, vzhľadom na to, že súčiastky nie sú kradnuté, Fei Lam sa plánuje brániť a využije služby právnika.

komentárov
  1. Kto by, preboha, len kvôli zmene farby nejakého telefónu zaplatil 279 USD bez toho, aby sa tým nejako zmenila (zvýšila) jeho funkcionalita?

    0
    0
  2. Spravne. Drzim tomu studentovi palce. Nech sa nenecha zastrasit dajakym detektivom. Nec sa apple radsej zamysli ze preco im to ludia robia …
    Samozrejme som fanusikom apple ale toto je neopodstatnene oddalovanie.

    0
    0
  3. otazka ci to je od foxconnu a hlavne aka je kvalita vyrobku, kedze sam apple biely este nedal do obehu a otazka preco, ci to nieje prave kvoli kvalite.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.