Sony Ericsson Satio v Británii stiahnutý z predaja

Sony Ericsson Satio, ktorým sa japonsko-švédska spoločnosť snaží konkurovať iPhonu a ktorého reklamu si vo vysokej rotácii môžete všimnúť aj na slovenských TV staniciach, bol vo Veľkej Brtánii stiahnutý z ponuky dvoch veľkých predajcov. Carphone Warehouse a Phones4U sa rozhodli zastaviť predaj po masívnych sťažnostiach zákazníkov, za nespokojnosť používateľov môžu údajne softvérové problémy.

komentárov
  1. Nezda sa mi aby bol Satio stiahnuty s predaja v Britanii pred 3 dnami som ho kupip s Carphone Warehouse a nebol som jediny!!

    0
    0
  2. tie stažnosti možem len potvrdit … je pomalý a nezdá sa mi že by išiel tak ako by to malo byť… hocikedy sa nedá vypnut,reakcia na dotyk pri pisaní sms cez klavesnicu nijaká sláva … stalo sa mi že mi z ničoho nič nechcel spustiť foták

    0
    0
  3. ja ho mam uz dva mesiace a ide v pohode vsetko, i ked by to chcelo o nieco vykonnejsi procesor ale tak hadam sa dockame novej verzie softweru a bude slapat ako hodinky..

    0
    0
  4. nevem co mate ale ja ho mam cca 4 mesiace…iked obcas zamrzne ale to je problem vsetkych telefonov..je dost rychly aj s reakciani..a neni s tym nejaky vazny problem…aspom u mojho som nejak vazne problemy nemal ani s vypnutim ani s fotakom a pisanim uz vobec nie….

    0
    0
  5. Tak to by som rad videl ako je rychly. Mam ho 2 tyzdne a pije mi nervy a riadne. Len nejak nemam moc casu nieco s nim riesit. Vsetko ti ide ok? Video fullscreen z netu, reakcie na dotyk za kazdych okolnosti? Skusal som ho aj v BA v predajni, lebo nikde inde sa nedal normalne vyskusat a je pomaly. Rad by som si ho nechal, nechcem IPhone. Ak byva niekto kto je spokojny so Satiom do 100 km od TT, napiste mi sem alebo na thorax777@gmail.com. Pojdem sa na to pozriet a ukazem Vam aj svoj.

    0
    0
  6. jj, vsetko o com si pisal slape ako hodinky:) Ja som spokojny, ani nemrznem reaguje v pohode. nemam problem ze by reagoval pomaly, ci aj videa a fotak ci aj net na nom. Sice este nie je nova verzia softweru, ale ja som si aj tak prerobil. Ale zatial ani najmensi problem, akurat ta vydrz baterie:(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.