Slovenské a české Zlaté Stránky pre iPhone/iPod touch

Časy, keď boli papierové Zlaté Stránky samozrejmou súčasťou každej domácnosti, podobne ako pevné linky, sa už pomaly stávajú minulosťou. V dnešnej dobe už väčšina ľudí preferuje internetové alternatívy vyhľadávania kontaktov. Zlaté Stránky sa však snažia opäť zaujať, a to formou aplikácie pre iPhone/iPod touch. Používateľ tak získa mobilný prístup k viac ako miliónu kontaktov na firmy a ľudí. Aplikácia je k dispozícii na App Store už 2 mesiace, no na našom serveri sme o nej ešte neinformovali.

Po nájdení kontaktu poskytuje aplikácia štandardné funkcie. Môžete kontaktu zavolať, prezrieť webové stránky, zobraziť polohu a vzdialenosť na mape, uložiť alebo preposlať ďalej. Ak aplikácia nenájde správny výsledok, stačí zatriasť iPhonom a zobrazia sa vám ďalšie možnosti. Ďalšou možnosťou je vyhľadávať kontakty na základe aktuálnej polohy.

Zlaté stránky

Aplikácia Zlaté Stránky je zadarmo dostupná cez App Store. K dispozícii je nielen slovenská, ale aj česká verzia. Kompatibilné sú s iPhonom (OS 3.0 a novšie) a iPodom touch 2. generácie.

komentáre
  1. skoda, ze do zlatych stranok sa dostane firma az po zaplateni stoviek/tisicov eur za reklamu a aktualizacia (pridanie/vymaz) firiem prebieha raz rocne.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť