MacHeist nanoBundle: balík aplikácií v hodnote $154 tentokrát zadarmo

Projekt MacHeist, ktorý pravidelne ponúka balíky aplikácii za zvýhodnenú cenu si pre užívateľov počítačov Apple opäť niečo pripravil. Balík nanoBundle ponúka 6 aplikácii, ktoré sú pre každého dostupné zadarmo. Prvých päť aplikácii je dostupných okamžite, Mariner Write sa odomkne po pripojení pol milióna účastníkov. Akcia končí už o 3 dni.

Táto marketingová akcia je tentokrát zaujímavá tým, že väčšina aplikácií je k dispozícii aj pre iPhone. Vývojári teda nezarobia na svojich aplikáciach pre Mac OS X, ale pravdepodobne zvýšia povedomie a zisky z verzií pre iPhone.

  • ShoveBox ($25) – organizačný nástroj do Menu Bar-u na zaznemenávanie krátkych poznámok, linkov a pod.
  • WriteRoom ($25) – jednoduchý textový editor, upriamujúci koncentráciu na obsah, nie formátovanie. Vhodný pre spisovateľov a blogerov.
  • Twitterific ($15) – jeden z najrozšírej­nejších Twitter klientov pre Mac OS X od The Iconfactory, ktorý možno niektorí poznáte aj z jeho podobne obľúbenej iPhone verzie.
  • TinyGrab ($14) – utilita na bleskové zdieľanie screenshotov.
  • *Hordes of Orcs* ($25) – prepracovaná 3D tower defense hra od štúdia Freeverse.
  • *Mariner Write* ($50) – pokročilý textový editor podobný Wordu, Pages alebo Neo/OpenOffice Writeru.
komentár
  1. Writeroom nepriamuje pozornost na obsah proti formatovaniu. Presnejsie ide o cierne okno, ktore prekryje vsetko ostatne (plochu, ine aplikacie, messaging), zablokuje rozne hlasenia, ktore pri programovani, ci pisani rozptyluju.
    Teda jeho uloha je vlastne sustredit sa na obsah a nenechat sa rozptylovat nicim inym. Formatovanie s tym nesuvisi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.