6 displejov iPhonu s 84 klávesami namiesto piána

Miniatúrny klavír ako aplikácia pre iPhone nie je žiadnou novinkou, no dnes sa máte možnosť pozrieť na klaviristu, ktorý nahradil kompletné piáno šiestimi iPhonmi. Vďaka možnosti nastaviť rôzne oktávy tak získal 84 kláves, takmer úplné piáno (88 kláves). Viac v nasledujúcom vi­deu:

Ak si chcete aj vy vyskúšať hranie na iPhone klavíri, umožňuje to napríklad bezplatná aplikácia MiniPiano.

Zdroj: TUAW.com

komentárov
  1. Je mozna trosku skoda, ze 9 z 10 blogu, jez tohle video linkuji, nedokaze alespon zminit, ze “klaviristou” je slavny Yann Tiersen, autor hudby k filmu Amelie z Montmartru a hraje prave titulni tema tohoto filmu. To, ze mu na jeden z nich nekdo stale vola a dalsi se zas vypina, obcasne zakleni a hluboky oddych na konci navic naznacuji, ze tahle vec asi nebyl uplne jeho napad a ze se pridavku nejspis nedockame ;)

    0
    0
  2. keby to vedel hrat, mozno by to bolo super, takto je to iba trapne a mozno z toho ze tam je 6 displayov zaujimave… rate dve hviezdicky mozno….

    0
    0
  3. Yann Tiersen. To mě ani nepřekvapuje. Využívá hodně netradičních nástrojů (psací stroj, “dětské” piano, apod.). Oproti některým je iPhone s aplikací MiniPiano ještě úplně normální:).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť