Vodafone prinesie iPhone do Českej republiky

Operátor Vodafone dnes ozámil, že sa mu so spoločnosťou Apple podarilo dohodnúť podmienky pre predaj iPhone v nasledujúcich desiatich krajinách:

  • Austrália, Česká Republika, Egypt, Grécko, Taliansko, India, Portugalsko, Nový Zéland, Južná Afrika, Turecko

Podľa aktuálnych informácií sa tento mobilný telefón začne v Česku predávať až po uvedení nového „iPhone 3G“, čo nastane pravdepodobne v Júni na WWDC 2008. Vodafone konkrétny dátum zatiaľ neuvádza, uvádza len „neskôr tento rok“. Na Slovensku zatiaľ predaj iPhone nebol oznámený, mohol by ho predávať hociktorý z operátorov (T-Mobile, Orange, O2), keďže každý z nich momentálne predáva iPhone v zahraničí.

V Rakúsku už operátor T-Mobile potvrdil predaj iPhone 3G v blízkej budúcnosti.

Zaujala vás táto informácia? Dajte jej hlas na Linkuj.cz alebo vybrali.sme.sk pomocou nasledujúcich tlačidiel.

dejte hlas na linkuj.cz
dajte hlas na vybrali.sme.sk
komentárov
  1. Výborne, som rád, ako sa “postupne” rozširuje LEGÁLNY predaj iPhone-u vo svete. Len dúfam, že sa ho dočkáme aj my na Slovensku (najlepšie tej 3G verzie :-)). Čo si myslíte, bude to ešte tento rok alebo až niekedy v priebehu roka 2009? Možno chcem toho veľa, ale bol by som veľmi rád (aj aj väčšina z nás), keby mal Apple na Slovensku oficiálne zastúpnie. Bol by sprístupnený iTunes Store, App Store …. Keď ho už má aj “nejaké” to Mexiko, či Portugalsko, prečo by sme sa ho raz nemohli dočkať aj my? Dúfam, že to príde aj k nám a aj týmto krokom potom vzrastie väčší záujem o Apple a následne bude Apple bližšie k samotným nám a tak to aj má byť, či nie ? :-))

    0
    0
  2. Proc ho ma nejake to Mexiko? Zrejme proto, ze provozovatel mobilni site v Mexiku je jeden z vellkych akcionaru Applu. Navic proto, ze mexicanu je nepomerne vice.

    0
    0
  3. Vzhladom na to, ze mi vcera ukradli moj milovany iPod Touch 16GB, by som naozaj ocenil, keby sa iPhone uz koncene dostavil na Slovensko. Ja to totiz potrebujem!

    0
    0
  4. to Oaxaca: Ja viem, len som žartoval, myslel som to ironicky. Preto som to dal aj do úvodzoviek. My sa samozrejme výhodnosťou pre Apple ani nemôžeme porovnávať s Mexikom, však len ich hlavné mesto Ciudad de México je jedným z najľudnatejších miest na svete so skoro 9 000 000 obyvateľov. Pekný deň.

    0
    0
  5. to Iblow: Čau. Poznáš Tlučhořovi ? Ja ich mám veľmi rád, stiahol som si z ich webu vštkých 800 dielov. A teraz, po odmlke, začali opäť nahrávať nové diely formou hraných scénok, kde majstrov slova, Kaisera a Lábusa, môžeme aj vidieť. Prosím tebe, už musím končit :-))))))).

    0
    0
  6. chcem sa spytat ohladom iTunes na SR > nemalo by byt spristupnene po zavedeni eura??mno a drzim palce s iPhonom, sa SR by si ho kupilo tak 3000 ludi a hotovo

    0
    0
  7. 2 hubertus – zavedenia eura len moze ulahcit spustenie iTunes Store ale rozhodne to nie jedina podmienka. K tomu kolko ludi by si ho kupilo – predavaju sa aj exkluzivnejsie modely mobilnych telefonov (a to nemaju este mesacne prijmy od operatora ako Apple) a ziadna firma este z toho nezkrachovala, ze je Slovensko male :-)

    0
    0
  8. Dufam ze budu u nas v ponuke aj povodne modely … nejako sa mi ten novy model nepozdava, vraj ma mat o dost mensi displej … ten momentalny je fakt akurat :) …a fw 2.0 pojde aj na iPhone 1 :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.