iPod classic software update 1.1.1

Ak ste váš iPod classic posledné tri dni nesynchronizovali a nevšimli ste si (podobne ako ja) čerstvo vydaný software update, určite ho nainštalujte. Ak ste mali podozrenie, že po inštalácii posledného updatu je spôsobené vydávanie pulzov elektrického prúdu cez spodný výstup kolíkov a/alebo headphone jack, tento update by mal bug, o ktorom som písala pred dvoma týždňami, chybu opraviť. Nemalo by teda byť počuť žiadne praskanie či škŕkanie, aj keď iPod nie je zapnutý.

Niektorí užívatelia špekulovali aj nad tým, že spomínané praskanie by mohlo spôsobovať zapojenie slúchadiel k iPodu classic, ktorý sa následne na túto činnosť zapol; táto funkcia sa po update 1.1.1 stáva nefunkčnou. Každopádne tento update prišiel vcelku rýchlo po zistení problémov s poslednou verziu; kiež by tak bolo s iPodmi shuffle, s ktorými majú užívatelia problémy od posledného updatu – pri synchronizácii dochádza k chybe „The iPod cannot be synced. The required disk cannot be found.“. Kedy sa dočkáme updatu v prípade shuffle je zatiaľ neisté, ale software update pre iPod classic si môžete stiahnuť okamžite pomocou iTunes.

komentáre
  1. “Ak ste váš iPod classic posledné tri dni nesynchronizovali a nevšimli ste si (podobne ako ja) čerstvo vydaný software update…”
    nic proti, ale ten update je na svete už viac než tyžden. Áno, skutočne zmizli tie spomínané problémy. Naviac CoverFlow nebol ešte nikdy plynulejší… :)

    0
    0
  2. Ja som 1.1.0 uplne preskocil a isiel som rovno na 1.1.1 . Vacsinou som reciam o plynulejsom Cower Flow neveril, ale teraz je to naozaj pravda.
    Viete ale co je najlepsie? Naozaj automaticke zapnutie po pripojeni sluchatiek nefunguje, ale este s UPDATE 1.0.3. fungoval uplne v pohode. Ked som pripojil moj CLASSIC do docku, alebo zapojil sluchatka, vzdy sa mu rozsvietila obrazovka

    Nechapem uplne co 1.1 robil s touto funkcnostou a preco priniesol ten bug s praskanim sluchatiek vo vypnutom rezime. Musim vsak aj uznat ze mi dana feature ani trochu nechyba :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.